Ispred OVA 4 znaka su SJAJNI DANI, ali ipak jednog zodijaka čekaju tri vrlo TEŠKA i RAZOČARAVAJUĆA dana…

Ispred OVA 4 znaka su SJAJNI DANI, ali ipak jednog zodijaka čekaju tri vrlo TEŠKA i RAZOČARAVAJUĆA dana…

10 travnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Vaša snažna energija mogla bi vas oboriti s nogu i odvesti dalje nego što ste ikada očekivali. Mnogo je stvari u kojima možete uživati, problem je pronaći vremena da dođete do svih njih! Netko bi vam mogao blokirati put kad se najmanje nadate, zbog čega ćete skrenuti s planirane rute kako biste postigli sve pred sobom. Ako trebate, skupite hrabrosti i iskoristite novi put do uspjeha za svoje trenutne aktivnosti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Možda ste spremni naći neki novi izvor prihoda ili barem pronaći način da povećate svoju trenutnu vrijednost. Netko na vašem trenutnom poslu mogao bi vam ponuditi ovu priliku. Ako od njih ipak dobijete podršku, ne zaboravite pokazati svoju zahvalnost! Ljudi koji znaju da je njihova pomoć cijenjena vjerojatnije će opet pomoći i u budućnosti.

 

 

BLIZANCI

Dobre prilike za vas da zasjate pod svjetlima reflektora mogle bi vam doći. Iako biste možda radije voljeli biti više zidni cvijet, mogli biste se iznenaditi koliko ste trenutno zainteresirani zauzeti središnje mjesto. Ne dopustite da vas tjeskoba spriječi da ljudima pokažete što imate. Ako ste radili na važnom projektu iza kulisa, ovo bi mogao biti odlični dani za vaše veliko otkriće, čak i ako to niste planirali unaprijed. Neka vas svemir inspirira!

 

 

RAK

Iako se možda osjećate emocionalnije nego inače, to ne mora biti nešto negativno. Vrijeme samo za sebe može biti vrlo zdravo. U redu je kretati se vlastitim tempom i zanemariti sve smetnje ili smetnje drugih. Mogu se pojaviti i obiteljski događaji ili kućne stvari, što vam daje dodatni razlog da usporite ili u potpunosti ostanete kod kuće.

 

LAV

Netko bi vam mogao reći ili učiniti nešto da vam potakne pamćenje, vodeći vas neočekivanim zaobilaznim putom. Neka vas ova energija obuzme. Pokušajte se obratiti nekim prijateljima i provesti dan sustižući jedno drugo. Prisjećanje na stara vremena i otkrivanje onoga što ste radili u posljednje vrijeme moglo bi biti upravo ono što vam treba. Možda će vam se otkriti važna poruka ili dio informacija, stoga držite uši i oči otvorenima.

 

 

DJEVICA

Zamamna potencijalna kupnja mogla bi vam se svidjeti danas, pa vam se oči razrogače i sa željom za artiklom i sa šokiranjem njegove cijene. Iako može biti skupo, vjerojatno si to možete priuštiti ako odvojite vrijeme da budete razumni i organizirani sa svojim financijama. Imajte to na umu, nemojte se truditi ako ga uistinu ne želite kupiti. Bilo bi gubljenje vašeg vremena i energije da provedete godine pokušavajući uštedjeti za nešto što će vam brzo dosaditi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VAGA

Važno je držati se oružja, ali također je važno biti fleksibilan, osobito sada. Svima je potreban prostor za rast i dopuštanje da se njihova uvjerenja mijenjaju s vremenom i iskustvom, a vi niste iznimka. U narednim danima biste mogli biti nadahnuti da promijenite svoje mišljenje o nečemu, čak i ako u početku to ne želite. Potrudite se dopustiti sebi da otvorite mogućnost bolje opcije – nikad ne znate što bi iz toga moglo biti dobro.

 

 

ŠKORPIJA

Možda vam trenutno nešto škaklja stražnju stranu mozga, pa pokušajte da ga uhvatite i shvatite kakva je ovo poruka. To bi se moglo odnositi na neke vrlo intenzivne stvari u vašem umu, stoga se nemojte bojati duboko zaroniti u svoju psihu. Uzimanje vremena koje vam je potrebno za iskopavanje vašeg unutarnjeg svijeta moglo bi dovesti do neočekivanih blaga koja će vam koristiti još dugo vremena.

 

STRIJELAC

Odnosi svih vrsta se ističu i možda ćete shvatiti da su neki vaši odnosi izašli iz ravnoteže. Sviđa li vam se položaj koji trenutno zauzimate u svom društvenom krugu? Ako odlučite da bi vaš balans mogao imati koristi, nastavite i učinite sve što možete kako biste svoja prijateljstva vratili na početnu razinu. Možda ćete se začuditi koliko to povećava vašu ukupnu kvalitetu života!

 

 

JARAC

Dokazati se na poslu ne bi trebalo biti teško uz pomoć svemira na vašoj strani. Planete vas tjeraju da zasučete rukave i prijeđete na posao. Možete zajahati ovaj val sve do moćne izvedbe, one koja će klijenta ili suradnika ostaviti više nego impresioniranim s vama. Završite radne dane snažno, a zatim se opustite i navečer izađite i uživajte. Zaslužili ste!

 

 

VODOLIJA

Vaš pogled na svijet mogao bi se sada učvrstiti u nešto djelotvorno i značajno. Imate li viziju kako želite da vam život ide? Sada je dobro vrijeme da razmotrite svoje trenutne navike nasuprot načinu na koji biste željeli da stvari budu u budućnosti. Najbolji način da to usmjerite je kreativnost, pa započnite novi projekt koji u potpunosti odražava vaše ukuse i vrijednosti. Uz inspiraciju koja vam je dostupna danas, to će sigurno biti nešto izvanredno.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Možda biste htjeli boraviti u svom domu kako biste izbjegli buku svijeta. Nažalost, stvari izvan vaših vlastitih zidova mogle bi se pojaviti u svakom trenutku, stoga svakako odvojite malo vremena da se usredsredite prije nego što se spremite i izađete nositi se sa svime što se pojavi. Ne zaboravite provjeriti sebe i svoje opće stanje. Ako postoje neki dijelovi vas koji trebaju dodatnu ljubav, dopustite im (i sebi!) da se odmore po potrebi. Bolje ćete se osjećati u svijetu.