GOLUB PISMONOŠA TI DONOSI PISMO i VEOMA VAŽNU PORUKU i SAVJET. Izaberi jednog i SAZNAJ kakvu poruku

GOLUB PISMONOŠA TI DONOSI PISMO i VEOMA VAŽNU PORUKU i SAVJET. Izaberi jednog i SAZNAJ kakvu poruku

23 studenoga, 2022 0 By Admin

DRUGA SLIKA:

Golub pismonoša vam donosi sljedeću poruku i savjet. Puni ste gorčine, razočaranja i boli, a sve zbog osobe koja vas je jako i duboko povrijedila. Ne želite se svetiti, jer to nije vaš način. Smatrate da će svatko dobiti po zasluzi. Međutim, pravda je ponekad spora, a čekajući na pravdu, vrijeme i godine lete.

Ono što vi trebate napraviti je pronaći način da oprostite osobi koja vas je povrijedila. Bilo bi najbolje kada bi se mogli sastati sa tom osobom i u četiri oko reći sve jedno drugom i raščistiti problem koji je među vama.

No, ako to ipak nećete, ne želite ili ne možete, onda morate pronaći način da oprostite. Ne zbog tebe osobe, jer vjerojatno ni ne zaslužuje oprost. Morate oprostiti zbog sebe, jer ćete jedino tako pronaći u sebi mir.

Nakon toga nećete vući tragove razočaranja i gorčine i moći ćete normalnije nastaviti život ne obazirući se na prošlost i osobu koja vam je nanijela nepravdu. Što prije tako postupite, bit ćete zadovoljniji i sretniji. Pokušajte.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

TREĆA SLIKA:

Golub pismonoša vam donosi sljedeću poruku i savjet. Vaš život je preužubran i sa previše posla i obaveza. Vi ne pronalazite vrijeme više za ništa osim za posao van kuće i u kući. Nenamjerno ste pomalo zapostavili neke osobe oko sebe.

Koliko god je bitan rad da se zaradi, jer istina je da se bez novca ne može živjeti, ali toliko su bitni i oni koji vas vole i koje vi volite. Napravite presijek između radnog vremena i onog slobodnog. Uzmite vrijeme samo za sebe, posvetite se isključivo sebi i onome što vas čini sretnom. Nešto za svog gušt.

Posvetite se prijateljima, otiđite na popodnevnu kavu ili jednostavno nazovite i pričajte kraće vrijeme. Mislite na ljubav, živite ljubav. Ništa ne može zamijeniti ljubav. Svega će biti, ako ima sreće i ljubavi, jer ništa ne može zamijeniti ljubav, zagrljaj, lijepu i toplu riječ.

Stranice: 1 2