DO KRAJA NOVEMBRA: Vaga će se RAZOČARATI, a OVOM znaku stiže ŽIVOTNI PREPOROD! Blago NJEMU!

VAGA

Dešavanja pred vama donijet će vam samo tugu. To ne možete promijeniti jer su vam zvijezde tako namijenile. To je vaša sudbina, barem za razdoblje koje je pred vama. Vrlo ćete se razočarati u vama drage osobe i to će vas osobno vrlo teško pogoditi.

Sada imate vrlo veliko povjerenje u osobe koje će vas razočarati. To vam neće dobro sjesti i dugo ćete patiti zbog toga. Vas će neke osobe povrijediti sa svojim postupcima koji vama neće nikako odgovarati. Bez obzira što ćete vi tim osobama reći da nisu dobro postupile, stvari će se i dalje odvijati na loš način za vas.

Vaše razočarenje bit će golemo, nećete moći razumjeti postupke tih osoba jer smatrate da to niste zaslužili. Bez obzira na sve, te osobe neće odustati od svojih namjera što će vas nagnati da promislite o daljnjem odnosu sa njima. Ne volite se zamjerati nikome, ali to što ćete doživjeti natjerat ćete da kažete svakome ono što zaslužuje.

Vjerojatno ćete prekinuti neke veze, ali to će vam pomoći u budućnosti. Barem ćete ubuduće znati u koga možete imati povjerenja, a u koga ne. Vaše naredno razdoblje bit će prepuno tuge zbog dešavanja koja će vas razočarati.

Razočarat će vas neki vaši ljudi koji su uvijek bili tu uz vas, a sada su pokazali neku drugu stranu. Očito je da je to njihova prava strana i da se vi više na te ljude ne možete osloniti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Stanje je takvo kakvo je i morat ćete se prilagoditi tome. Oni koji su uz vas poštujte, a sve druge pokušajte zaboraviti, to je najbolje što sada možete učiniti za sebe.

Nastavak na idućoj stranici…

DO KRAJA NOVEMBRA: Vaga će se RAZOČARATI, a OVOM znaku stiže ŽIVOTNI PREPOROD! Blago NJEMU!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top