DO KRAJA NOVEMBRA: Škorpija će se RAZOČARATI, a OVOM znaku stiže ŽIVOTNI PREPOROD! Blago NJEMU!

DO KRAJA NOVEMBRA: Škorpija će se RAZOČARATI, a OVOM znaku stiže ŽIVOTNI PREPOROD! Blago NJEMU!

8 studenoga, 2023 0 By Admin 2

ŠKORPIJA

Dešavanja pred vama donijet će vam samo tugu. To ne možete promijeniti jer su vam zvijezde tako namijenile. To je vaša sudbina, barem za razdoblje koje je pred vama. Vrlo ćete se razočarati u vama drage osobe i to će vas osobno vrlo teško pogoditi.

Sada imate vrlo veliko povjerenje u osobe koje će vas razočarati. To vam neće dobro sjesti i dugo ćete patiti zbog toga. Vas će neke osobe povrijediti sa svojim postupcima koji vama neće nikako odgovarati. Bez obzira što ćete vi tim osobama reći da nisu dobro postupile, stvari će se i dalje odvijati na loš način za vas.

Vaše razočarenje bit će golemo, nećete moći razumjeti postupke tih osoba jer smatrate da to niste zaslužili. Bez obzira na sve, te osobe neće odustati od svojih namjera što će vas nagnati da promislite o daljnjem odnosu sa njima. Ne volite se zamjerati nikome, ali to što ćete doživjeti natjerat ćete da kažete svakome ono što zaslužuje.

Vjerojatno ćete prekinuti neke veze, ali to će vam pomoći u budućnosti. Barem ćete ubuduće znati u koga možete imati povjerenja, a u koga ne. Vaše naredno razdoblje bit će prepuno tuge zbog dešavanja koja će vas razočarati.

Razočarat će vas neki vaši ljudi koji su uvijek bili tu uz vas, a sada su pokazali neku drugu stranu. Očito je da je to njihova prava strana i da se vi više na te ljude ne možete osloniti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Stanje je takvo kakvo je i morat ćete se prilagoditi tome. Oni koji su uz vas poštujte, a sve druge pokušajte zaboraviti, to je najbolje što sada možete učiniti za sebe.

JARAC

Loše stvari koje vam se događaju postale su vaša svakodnevnica. To nikako da se promjeni pa ste već dosta frustrirani i nervozni. Borite se sa svime, sa tugom, sa problemima i ne vidite tome kraj. Kraj tome dolazi vrlo brzo, brže negoli možete i zamisliti i iznenadit će vas promjena koja vas očekuje.

Vama će se tijekom narednog perioda događati samo pozitivne stvari, obuzet će vas sretno raspoloženje i promjenit vašu perspektivu o životu. Vaš sretan period započet će sa određenim uspjesima na poslu.

U početku vam se neće činiti da su to neki veliki uspjesi, ali s vremenom ćete shvatiti da ste bitna karika bez koje vaša firma ne može funkcionirati.

To će vas dovesti do toga da ćete i financijski osjetiti promjenu, a to će vam jako dobro doći. Bez obzira na vaše poslovne uspjehe koji su pred vama, vi žete pravu renesansu doživjeti u ljubavi. Vas očekuju čarobni trenuci sa vašim partnerom, očekuje vas povratak u najbolje dane vaše veze, a sve vam je to namjenila vaša sudbina.

Vašom sudbinom upravljaju zvijezde koje su rekle da vas žele nagraditi. Vaše zvijezde žele da vi uživate i da dijelite sa partnerom najljepše trenutke u životu. To je ono što vam slijedi i u čemu ćete uživati jer ste to i zaslužili.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Svakome prema zaslugama, kako bi zvijezde rekle, dakle uživajte u onome što su vam zvijezde namijenile.