DNEVNI HOROSKOP za 24. Novembar: Vaga se mora OSLOBODITI PROŠLOSTI, Vodolija dobija ODLIČNU PRILIKU, Ribe mora biti PAŽLJIVA,

OVAN

Dnevni horoskop: Čini se da ste napravili pomak sa svojih starih ideologija na nove. Nemojte danas razmišljati drugačije, to će loše utjecati na vaš dojam u odnosu na druge. Ponovno se procijenite introspekcijom što zapravo želite prije nego što napravite bilo kakav potez. Dobro vrijeme za kupnju novog vozila i drugih sredstava za ispunjavanje kućnih potreba.

 

 

BIK

Osjećate se samopouzdano i sretno i to se vidi u vašem stavu i govoru tijela. Ljudi će vas danas primijetiti gdje god da krenete i vjerojatno ćete ostaviti popriličan dojam. Važni poslovni sastanci ići će u pozitivnom smjeru. Čak i ako se određena situacija čini neugodnom, moći ćete dovesti druge do svog stajališta i obaviti stvari na svoj način.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Dnevni horoskop Puni ste žara da promijenite stvari oko sebe, ali vam je potrebno razdoblje mirnog razmišljanja da odlučite trebaju li se uopće promijeniti. Iako ćete biti izvrsni u projektima za koje se odlučite poduzimati, bolje je prepustiti nekome drugome da odabere te projekte umjesto vas. Danas ćete biti ispunjeni jednoumnom odlučnošću.

 

 

RAK

Odlučni ste preuzeti krivnju za pogrešku prijatelja. Ali razmislite o njegovim posljedicama. Može postojati i ozbiljna pravna umiješanost. Može se dogoditi i neki događaj koji će vam promijeniti život koji će vam pružiti nezaboravno iskustvo. Ispunite svoju želju da izgledate drugačije, promijenite frizuru ili garderobu!

 

 

LAV

Dnevni horoskop  Možete očekivati ​​znatan stupanj podrške i priznanja od onih oko vas. Sada ste puni vitalnosti i optimizma i spremni ste za nove projekte. Ali niste izgubili sposobnost prepoznavanja i ocjenjivanja dobrog projekta. To će vas navesti da ulažete u određene pothvate koji će vjerojatno biti vrlo isplativi u budućnosti.

 

 

DJEVICA

Danas ste promijenjena osoba. Vi ste bolji slušatelj, iako ste uvijek bili dobar govornik. To će svima dati do znanja da više niste toliko egocentrični i da ste spremni raditi za dobro drugih. Dama od oko 40 godina bit će vam velika podrška.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 24. Novembar: Vaga se mora OSLOBODITI PROŠLOSTI, Vodolija dobija ODLIČNU PRILIKU, Ribe mora biti PAŽLJIVA,

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top