Danas počinje VLADAVINA STRIJELCA i traje do 21. Decembra. Otkrivamo kome će donijeti NAJVIŠE USPJEHA, NOVCA i SREĆE! Evo šta se sve mijenja u životu svakog znaka

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Ako je bilo ikakve sumnje u vašu sposobnost da se nosite s udarcima, dokazat ćete da ste strašni i čvrsti.

Izazvat će vas kolega s posla koji je očito jako ljubomoran na vas i cijeli vaš život. Ne možete ništa učiniti za ovu osobu jer je odlučila dominirati vašim okruženjem svojom toksičnošću.

Kako dođe druga polovica mjeseca, taj problem će se istopiti, a vi ćete morati čistiti njihov nered. Ipak ste dobrog zdravlja i zbog mnogo rada na sebi ne dopuštate da tuđi problem postane vaš vlastiti.

Vi ste stoični i sposobni da njihovu ljubomoru vidite kao njihov problem, a ne kao svoj vlastiti.

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Gotovo kao da te ništa ne može zaustaviti ovog mjeseca. Prošli period je bio težak za vas, ali ste sigurno naučili svoje lekcije! Možda ste se čuli s nekim tko je omogućio te lekcije, na sve pogrešne načine.

Vaš prvi čin bit će blokirati i natjerati ovu osobu tako da ne može ući u vaš sveti prostor. Ne osjećate nikakvu obavezu dopustiti ljudima da vas zlostavljaju, i ako bi netko trebao pokušati, kao što bi mogao tijekom ovog mjeseca. Pokazat ćeš  im put do vrata, odmah. Sada ste potpuno zaljubljeni u sebe jer ste vidjeli kako to funkcionira; samoljublje je uspjeh na svakoj razini.

 

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ako se prepustite mračnoj strani, na kraju ćete uništiti svoj mjesec, što u biti znači da ako ste se osjećali depresivno, učinite sve što možete da se izvučete iz toga.

Potražite pomoć i znajte da nikada niste sami. Dok se prilagođavate ovom mjesecu, odvojite vrijeme da ponovno uspostavite ono što vam najviše znači.

Ovo je dobro vrijeme da si postavite važna pitanja. Koji su vaši prioriteti i što činite da ih dovedete u središte pozornosti na svojoj akcijskoj listi?

Možda ste još uvijek ‘u povlačenju’, ali život vas mami, i morat ćete izaći i živjeti to.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ovo je iznenađujuće povoljan mjesec za vas, jer ćete dobiti ili povišicu ili neku vrstu promocije.

Zahvalnost vlada vašim svijetom ovog mjeseca jer vam se na putu nađe toliko pozitivnih stvari.

Sasvim ste svjesni da nije uvijek tako dobro, pa se osjećate zahvalno na dobrim trenutcima.

Vaše mentalno stanje je dobro uravnoteženo i imate osjećaj da ste sposobni. Ovo traje cijeli mjesec. Samopouzdanje je na visokom nivou i očitovat će se kao sigurnost posla i postizanje osobnih ciljeva.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Tijekom ovog mjeseca suočit ćete se sa svojim partnerom.

Pokušavali ste izbjeći ovu konfrontaciju veći dio proteklog vremena, ali također znate da se morate pojaviti zbog partnerovih briga, a također znate da njegove brige uključuju vas i vaše ponašanje.

Nikada niste osjetili potrebu za promjenom, a kompromis je ispod vas, ali ovdje ćete se morati suočiti s glazbom. Ono što vjerujete da je tako strašno traje nekoliko minuta i onda je gotovo.

Ono što je ostalo je plan za poboljšanje, a to je sasvim sigurno nešto na što se možete uključiti.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Teško vam je i pomisliti da će ovaj mjesec biti drugačiji nego prošli mjesec, jer svaki put kad pokušate odglumiti, ne uspijevate baš kada pokušavate uvjeriti sebe da je sve jednostavno divno.

Pa, stvari nisu divne, ali to ne znači da ne mogu biti. Ovaj mjesec ćete se nositi s vlastitom negativnošću, promatrajući kako ona utječe na vas i vaše zdravlje.

Ne volite misliti da postoji veza između tijela i uma, ali ovaj će vas mjesec natjerati da dublje pogledate taj koncept.

Nastavak na sljedećoj strani…

Danas počinje VLADAVINA STRIJELCA i traje do 21. Decembra. Otkrivamo kome će donijeti NAJVIŠE USPJEHA, NOVCA i SREĆE! Evo šta se sve mijenja u životu svakog znaka

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top