BIK – kome pravo, kome krivo, ali na cijelom svijetu NEMA BOLJEG ČOVJEKA od BIKA!

BIK – kome pravo, kome krivo, ali na cijelom svijetu NEMA BOLJEG ČOVJEKA od BIKA!

23 studenoga, 2022 0 By Admin

Odličan je motivator i odličan je u riješavanju problema. Kako svojih, tako i tuđih.

Takav je i u poslu. Uvijek je spreman pomoći radnim kolegama, pokazati im, objasniti, motivirati ih. Ako je netko zna biti pravi prijatelj, onda je to definitivno Bik. Vrijedan je, uporan i trudi se da sebi i ljudima koje voli osigura što bolji, lakši i kvalitetniji život.

Naporno radi i trudi se. Za Bika često nemoguće postaje moguće.

Bik je vrlo ambiciozan i često ostvari svoje ambicije, planove i želje. Nemojte samo Biku reći da nešto ne može, jer tek onda ćete vidjeti kako može. Tada nastupa njegova tvrdoglavost i inat da dokaže i sebi i drugima  kako može.

Uvijek je siguran u sebe. Samopouzdanja mu ne manjka. Bik jako voli putovanja. To mu je duševna hrana. Voli prirodne ljepote. Voli mir kojim odiše priroda. Voli općenito mir i uvijek nastoji sa svima da sačuva mir. Izbjegava stresne situacije. Bik voli pozitivu i voli pozitivne ljude.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Sa takvim ljudima se najbolje osjeća, iako vro dobro funkcionira sa svima. Vrlo lako se prilagodi i gotovo za svakoga pronađe razumijevanje. Bikovi najčešće imaju veoma razvijen osjećaj za humor. Uživaju kada nekoga nasmiju. Bik je vrlo omiljen i poželjan u društvu.

Stranice: 1 2