VLADAVINA STRIJELCA počinje danas – Ovo su detaljne LJUBAVNE ASTRO PROGNOZE za narednih 30 dana za svaki znak!

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Svi Ovnovi vole kad je sezona padanja jer se napokon mogu malo opustiti, jer Strijelova vibra čini da sve izgleda izvedivo i lako.

U ovoj sezoni još više volimo našeg partnera jer nas više ne zanima što mu je. Zamisli to. Gledati našeg partnera za sve dobro što donosi i u potpunosti ga poštovati za to. To je za vas Strijelac, koji uvijek donosi mogućnost.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Sezona Strijelac još više zbližava vas i vašeg partnera jer smanjuje stres i omogućuje vam da sve lakše podnesete. Iako život može biti težak, nečiji stav ne mora uvijek odražavati tu poteškoću i tijekom ove sezone, Bikovi se osjećaju izuzetno opušteno u blizini svojih partnera, što ih stavlja u njihovo prirodno stanje.

Opušteni Bik je prijateljski nastrojen Bik pun ljubavi, a s tim kao temeljem ništa dobro ne može proizaći iz toga.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Budući da je Strijelac ‘promjenjiv’ znak, nadahnjuje fleksibilnost. A kao Blizanac potrebna vam je takva opcija jer vam je često teško odlučiti se.

To znači da se vi i vaš partner lako možete dogovoriti oko stvari za koje bi inače trebalo predugo da se odlučite. Ne osjećate istu vrstu straha kao inače tijekom ove sezone, što znači da lako pristajete na prijedloge koje vaš partner daje, što vam omogućuje da se s njima provedete puno bolje nego u bilo koje drugo vrijeme.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Otkrit ćete da ćete se vi i vaš partner više razumjeti tijekom sezone Strijelca, jer je to znak koji spaja ljude i pomaže im da proniknu u sitne detalje o tome kako je to biti zaljubljena osoba.

Vi ste prirodno suosjećajna osoba, a ovaj znak Sunca pomaže da to ispliva na površinu, a jednom kada budete mogli razgibati ovaj prekrasni mišić, vaš će se partner osjećati tako kao kod kuće u vašem zagrljaju, da se vas dvoje nikada nećete htjeti razdvojiti .

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Sezona Strijelca tako dobro funkcionira s vašom osobnošću, Lave, jer pomaže nadahnuti vas i vašeg partnera da se upustite u nešto krajnje kreativno kao što je zajedničko dijete ili stvaranje nekog magnuma od glazbe, umjetnosti ili književnosti.

Ovo je sezona za vas da izrazite svoju ljubav na veličanstvene načine; ako volite kuhati ili pripremati hranu za svečane prilike, to ćete raditi zajedno sa svojim partnerom, smijati se i osjećati radost sezone.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Sezona Strijelca pomaže da vratite svoj ljubavni život na pravi put jer vam pomaže da rasvijetlite svoje probleme kako biste mogli staviti veći naglasak na ono što vam je važno. Smijat ćete se i raspravljati o dubokim temama tijekom ovog vremena i što više budete dijelili, više ćete naučiti o svom partneru. To će stvari učiniti zanimljivima i obećavajućima; budućnost izgleda svijetla pod nebom Strijelca, stoga se opustite na presude i pustite da ljubav teče prirodno.

Nastavak na sljedećoj strani…

VLADAVINA STRIJELCA počinje danas – Ovo su detaljne LJUBAVNE ASTRO PROGNOZE za narednih 30 dana za svaki znak!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top