Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 23. novembra

Nije kao da ćemo izgubiti svoj strastven nagon, ali možda zapravo osjećamo da taj nagon postaje pretjeran u ovo vrijeme jer Škorpion želi ostati, a kako to ide s prirodom, to ne može. Mora napraviti mjesta sljedećoj astrološkoj sezoni, a to je Strijelac i nadolazeći Mladi Mjesec.

Gledamo kako tranzitni Merkur u konjunkciji s Venerom može koristiti našim ljubavnim životima. Ovo nije najlakši planetarni tranzit, ali ako pravi ljudi smisle kako raditi s ovom vrstom energije, jedini rezultat je uspjeh i tako će tri horoskopska znaka proći ovaj astrološki tranzit, na današnji dan: pravo na vrh.

Ovo je dan kada govorimo važne stvari o stvarima koje nisu izrečene. Riskiramo priznajući određene stvari na ovaj dan, ali time stvaramo puno pošteniju okolnost u kojoj možemo dopustiti da se naše ljubavne veze razvijaju.

Danas se radi o iskrenosti i povjerenju. Merkur u konjunkciji s Venerom omogućuje nesmetan i prijateljski razgovor između ljubavnika i daje nam uvid da ne možemo pogriješiti, jednostavno govoreći pogrešnu stvar.

Tu dolazi dio povjerenja. Ne brinite toliko da ćete uništiti stvari; sve treba biti petljano u određenoj mjeri, tako da je ovaj dan o pokušaju i pogrešci. U ljubavnim vezama to se zove ‘svakodnevni život’. Vjerujte svom partneru i govorite svoje srce.

Koja tri horoskopska znaka su najsretnija u ljubavi 23. novembra su:

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Budući da vam se sviđa osjećaj da ste u sezoni Strijelca, također volite osjećati privrženost i ljubav prema svom partneru. A današnji dan bi se mogao pokazati kao dan o kakvom ljubavnici sanjaju: izležavanje bez napora samo s ljubavlju na umu.

Ovakvi su dani rijetki za svakoga, ali u svom životu rijetko, ako ikada, dobijete priliku samo voljeti nekoga i ne raditi ništa više od toga cijeli dan. Sve je u redu i čini te sretnim.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vaša želja za partnerom je uzvraćena i zbog toga se osjećate mlado, sretno, privlačno i spokojno. Ovakve dane ne uzimate zdravo za gotovo jer općenito očekujete najgore, ali danas ćete se nasmijati, znajući da NEMA ŠANSE da ovaj dan vidite išta drugo osim SJAJNOG.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 23. novembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top