OVA 3 znaka mogu se nadati NAJLJEPŠIM LJUBAVNIM DANIMA, dok OVOM znaku stižu samo problemi…

OVA 3 znaka mogu se nadati NAJLJEPŠIM LJUBAVNIM DANIMA, dok OVOM znaku stižu samo problemi…

19 lipnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Planetarni tranziti mogli bi vas iznenaditi poput strujnog udara. Magija bi se mogla dogoditi u vašem svijetu ljubavi i romantike; samo se trebate otvoriti nečemu čega ste se bojali otkad se sjećate – što je prava spontanost. Izađite negdje novo i učinite nešto za što nemate unaprijed programirane odgovore.

 

BIK

Čini se da što više ideja koje vam mogu promijeniti život maštate, to bolje. Nebeska konfiguracija dovodi vas u način razmišljanja. Osjećate potrebu da prođete kroz transformacijsko iskustvo sa svojom srodnom dušom, da učinite nešto što će promijeniti vaše živote i promijeniti vaš pogled na život. Možda ćete otkriti ono što tražite – i život možda više neće biti isti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Planetarna usklađenost ukazuje na to da možda nećete uspjeti vidjeti stvari na potpuno isti način kao vaši najbliži i najdraži, a ipak bi vas to u konačnici moglo približiti, a ne razdvojiti. Ako vam se u posljednje vrijeme činilo da su se stvari malo zapele, onda to tretirajte kao anegdotu koja će pomoći da stvari ponovno krenu, kako bi vaš odnos postao dinamičniji.

 

RAK

Općenito volite da se u vašim vezama sve odvija glatko, no neočekivano iznenađenje može uzrokovati da se zaustavite. Položaj planeta mogao bi dovesti do ponovnog uvođenja nekoga iz prošlosti tko ima prilično dubok utjecaj na vas. Mogli su se promijeniti do neprepoznatljivosti i mogu vam ponuditi mnogo toga što prije nisu mogli. Hoćete li uzeti mamac?

 

LAV

Novac i resursi korisni su za kupnju različitih vrsta iskustava. Nebeska konfiguracija sugerira da morate donijeti odluku u vezi s ljubavlju i financijama. Možete upotrijebiti financijska sredstva da učinite nešto što čini razliku za vas oboje. Alternativno, voljenoj osobi možete kupiti vrlo lijep poklon koji može imati jednako snažan učinak. Izbor je na vama – odlučite mudro.

 

DJEVICA

Život nije uvijek baš onakav kakav bismo željeli da bude, a odnosi se zasigurno mogu činiti da prkose svim našim najukorijenjenijim nadama i očekivanjima. Položaj planeta mogao bi označiti značajno poglavlje u stalnom produbljivanju veze između vas. Ono što se događa može značiti da morate radikalno promijeniti svoju perspektivu, ali ponekad je to neophodno da bi se snovi ostvarili.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2