LJUBAVNI HOROSKOP za 23. Novembar: Jedan znak će ZAPOČETI VEZU sa PRIJATELJEM!

OVAN

Ljubav i romansa danas su za vas pomalo rizični pothvati! Možda ćete naići na nekoga tko nije zao i želi igrati samo na vrijeme. Ali ne smijete imati za cilj romantičnu vezu s tom osobom. Pokušajte prvo biti prijatelj s ovim tipom ili djevojkom i dajte im do znanja koliko vam je stalo do njih. Dobro ih poznajte i dajte im priliku da i to učine.

 

 

BIK

Bliski prijatelj bi danas mogao izraziti svoje osjećaje prema vama. Možda ne verbalno nego kroz akcije. Može biti vrlo suptilno. Budite svjesni takvih stvari. Velika je vjerojatnost da se prijateljstvo razvije u romantičnu vezu. Nemojte se odmah obvezati. Možda je to zaljubljenost. Dakle, pričekajte još znakova.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Danas ste osuđivački raspoloženi, a vaš romantični partner također nije izuzet. Vjerojatno ćete sjesti i kategorički razmotriti prednosti i nedostatke veze kako biste donijeli odluku hoćete li je nastaviti ili ne. U ovom računovodstvu također ćete vjerojatno podcijeniti svoje osjećaje ili ih čak potpuno izostaviti. Prije nego što danas donesete bilo kakvu odluku, potrebno je razmotriti svoje srce i emocije.

 

 

RAK

Oni od vas koji ste slobodni kuju planove kako da ubrzaju svoju vezu. Oni koji su već predani tražit će načine kako dodati izgubljenu romantiku u svoju vezu. Odvažne akcije nadvladat će sve izazove s kojima se susreću i otjerat će strah ako ga ima! Neki će započeti vezu sa prijateljem, jer već neko vrijeme se dešava kemija među njima.

 

 

LAV

Na planu odnosa danas se nagovještavaju velike promjene. Neki incident ili informacije pomoći će vam da shvatite motivaciju iza zbunjujućih postupaka vašeg partnera u prošlom tjednu i moći ćete procijeniti svoju vezu u svjetlu ovih informacija. Samci će vjerojatno upoznati nekoga zanimljivog, ali preporučljivo je nastaviti s oprezom.

 

 

DJEVICA

Danas je tu za vas i vašeg partnera win-win situacija. Vaši ljubavni osjećaji su toliko uvjerljivi da ste prilično zahtjevni. Vatra je jednaka i podudarna i na drugom kraju. Stoga, budite vrlo oprezni, pitajte i možda se nećete razočarati. Potrebno je malo nježnog i brižnog pristupa. Kao takav ste partner koji razumije.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 23. Novembar: Jedan znak će ZAPOČETI VEZU sa PRIJATELJEM!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top