Evo što se događa 23. novembra sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ove srijede imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Za samo nekoliko dana Jupiter se okreće izravno u Ribama. To ne samo da vam daje drugu priliku za teme s početka godine, već i priliku koja se pruža jednom u životu jer se Jupiter, Neptun, Vesta i Juno okupljaju u ovom intuitivni i duhovni vodeni znak.

Događa se tijekom sezone Strijelca, znak je da je put kroz ono u što ste sada zapleteni, pronađen iznutra.

Vaše emocije postaju vaš kompas istine.

Vaše srce vam pokazuje put naprijed, a svemir dokazuje da je sve moguće za one koji su dovoljno hrabri da povjeruju u to.

Posljednjeg dana ove važne sezone provjerite jeste li prihvatili savjete iz svemira i odbacili sve što vam je potrebno, tako da se od sutra uistinu možete usredotočiti na budućnost koju želite stvoriti.

Merkur i Venera u Strijelcu trenutno su toliko blizu da djeluju kao jedno.

To vam pomaže da se osjećate optimističnije i prilagodljivije kada je u pitanju suočavanje sa stvarima u vlastitom životu.

Nikada nije lako voditi teške razgovore, otpustiti, otpustiti ili čak transformirati nešto unutar svog života, međutim, kako to činite, stvarate prostor i priliku za novost koju tražite.

Energija koja vas zove s obećanjem da budućnost neće biti nimalo poput prošlosti.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom u srijedu, 23. novembra su:

1. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Ovo je bila snažna sezona za vas, a današnja je posljednja za pregled svega što se dogodilo. Ponekad možete pronaći tako veliku dubinu u stvarima da ne otpustite uvijek ono što više ne služi svrsi.

Bilo zato što ste u stanju izvući intenzivan osjećaj, ili se lekcije još uvijek razotkrivaju, iako ste znak same transformacije, možete naići na poteškoće s ovom praksom.

Budući da su pomrčine u vašem horoskopskom znaku i Biku u ovom ciklusu, suđeno vam je da prijeđete važne pragove rasta. Da biste to učinili, doista morate prihvatiti novosti koje dolaze. Današnji dan može donijeti neka važna razmišljanja o ovom procesu koja će vam pomoći da idete naprijed u potpuno novu sezonu.

Nastavak na sljedećoj strani…

Evo što se događa 23. novembra sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ove srijede imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top