Evo kome će ova tri dana donijeti VELIKE LJUBAVNE PROBLEME i BRIGE, a kome ispunjenje LJUBAVNOG SNA!

OVAN

Raspored planeta znači da će vaš društveni život biti ugodno drugačiji. Što se tiče ljubavi i romantike, nikako nećete moći odrediti što je iza sljedećeg ugla. Moglo bi se dogoditi doslovno sve. Ako tražite nekoga posebnog, nemojte često posjećivati ​​uobičajena mjesta; umjesto toga, budite spremni otići negdje sasvim drugačije, jer bi to moglo dovesti do mnogih novih i uzbudljivih prilika.

 

BIK

Kolega bi vas mogao iznenaditi na poslu u roku od nekoliko dana, baš tamo gdje niste očekivali da bi se mogla dogoditi romansa. Trenutni nebeski aspekt ukazuje na to da imate prilično intenzivnu privlačnost s kojom se možete boriti. Ako se i vi osjećate na isti način, ovo će izvrsno uspjeti i oboje možete odjahati u zalazak sunca. Ako ne, možda ćete imati problem natjerati svog obožavatelja da se drži podalje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubav bi vas mogla sustići danas dok se brinete o prijatelju ili članu obitelji koji je pod lošim vremenom. Možda želite nekoga razveseliti, ali izađite s osjećajem da ste jako razveseljeni. Možda ćete naići na nekoga koga ste već sreli, možda prijatelja iz stare škole, a prošlost je nekako relevantna. Čini se da oboje uspostavljate trenutni odnos, a budućnost se odjednom čini mnogo svjetlija.

 

RAK

Astralna konfiguracija ukazuje na to da vam se otvaraju neke uzbudljive nove mogućnosti u smislu ljubavi i romantike, ali stvarno zahtijeva da promijenite svoj stav na jedan ili dva značajna načina. Možete početi odmah tako što ćete odrediti da ćete nekoliko stvari učiniti drugačije. Počnite s pregledavanjem svog ormara i sastavljanjem na nove i originalne načine.

 

LAV

Nebeska konfiguracija ukazuje na to da vas čekaju dani prave strasti i romantične ljubavi. Vi i ljubavni interes mogli biste otkriti nove visine u vašoj vezi kroz isprobavanje nečeg drugačijeg zajedno. Ako tražite romantiku, bilo gdje povezano s putovanjima, sportom, kockanjem, filozofijom ili kazalištem bit će izvrsno okruženje za zabavu.

 

DJEVICA

Planetarna konfiguracija upozorava da, iako se možda osjećate puni života i energije, možda imate tendenciju ići u ekstreme. Bez obzira idete li vi i vaš partner (sadašnji ili budući) na ples ili na mirno piće, to bi se moglo pretvoriti u nešto poput ekstravagancije ako ne budete oprezni. Dobro ćete se zabaviti, ali ne zaboravite sačuvati malo energije za sutra.

Nastavak na idućoj stranici…

Evo kome će ova tri dana donijeti VELIKE LJUBAVNE PROBLEME i BRIGE, a kome ispunjenje LJUBAVNOG SNA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top