DNEVNI TAROT za 8. Novembar: U životima OVIH znakova više ništa neće biti isto, spremaju im se velika iznenađenja!

DNEVNI TAROT za 8. Novembar: U životima OVIH znakova više ništa neće biti isto, spremaju im se velika iznenađenja!

3 studenoga, 2023 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Osmica mačeva

Dnevni tarot: Ono što vam je prije odgovaralo više nije od pomoći. Vrijeme je da otpustite stare obrasce preživljavanja i stvorite nove načine obavljanja stvari. Prerasli ste starog sebe i sada je vrijeme da se usredotočite na to kakva želite da bude vaša budućnost.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Pustinjak, obrnuta

Svatko treba odmor, ali sada kada bolje razumijete svoje misli, emocije i osjećaje, vrijeme je da ono što ste naučili podijelite s drugima.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Mjesec, obrnut

Sada kada je istina izašla na vidjelo, spremni ste za iscjeljenje. Razlog zbog kojeg ste poricali bio je taj što niste bili spremni vidjeti što je tamo. Sada kada ste sazreli i ojačali, svemir vam pokazuje stvarnost koju ste propustili.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Kralj štapova

Spremni ste preuzeti odgovornost i donijeti neke važne odluke. Nema razloga da od drugih tražite što biste trebali učiniti. Vaša intuicija i unutarnji glas će vas voditi.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: petica pentakla

Trebate se utješiti odmah. Toliko se toga dogodilo da će vašem srcu dobro doći ako je netko jednostavno tu i pruža vam emocionalnu podršku. Vašem srcu treba vremena da zacijeli.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Osmica pentakla

Vrijeme je da marljivo radite prema cilju. Nemojte dopustiti da vas ometanja ometaju u ovom vrijednom procesu. Usavršavate svoje vještine i razvijate svoje sposobnosti kako bi u budućnosti mogle postati tržišne.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Osmica pehara

Proživljavate li neki stres? Ovo je emocionalno vrijeme i nećete htjeti ignorirati ono što vam tijelo pokušava reći. Ako vam se plače, pustite suze da teku. Jedini način da se počnete osjećati bolje je da si dopustite da obradite svoje duboke emocije.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Devetka mačeva

Kada se netko od vas osjeća ugroženim, može vam stvoriti probleme bez ikakvog razloga osim da vas ispadne lošim. Pokušajte ne dopustiti da vam se ta osoba uvuče pod kožu. Usredotočite se na ono što možete kontrolirati i dajte sve od sebe u svakom trenutku.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: Budala, obrnuta

Možda ćete doživjeti pogrešan start, a nakon što se projekt pritisne na kočnicu, možete osjetiti mješavinu olakšanja i tjeskobe. Ovo je vrijeme da preispitate svoje postupke i podsjetite se da čekanje može biti pozitivna stvar. To vam daje vremena da se uvjerite da je sve onako kako bi trebalo biti.

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Petica mačeva, obrnuta

Sukob koji ste nedavno doživjeli s prijateljem uskoro će biti iza vas. Nalazite se na ovom prekrasnom mjestu u vremenu gdje svi žele raditi zajedno kao tim i slagati se. Snažne osobnosti počinju omekšavati.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Vitez štapova, obrnuto

Vaš nagonski stav je prigušen i vrijeme je da zastanete radi odmora i opuštanja.

Ne morate uvijek pokretati stvari. Umjesto toga, usredotočite se na unutarnji rad koji vam je potreban da biste se osjećali cijelim, potpunim i sretnim.

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Velika svećenica

Vaša intuicija je trenutno jaka. Hraniš se energijom koja te okružuje i koristiš je na produktivan način.

Vi gradite život kakav želite i vaš uspjeh dolazi prirodno iz vaših napora.