DNEVNI HOROSKOP za 11. Mart: Blizanci moraju donijeti ODLUKU, Lava čeka NOVI POČETAK, Vaga saznaje za TAJNOG OBOŽAVATELJA

DNEVNI HOROSKOP za 11. Mart: Blizanci moraju donijeti ODLUKU, Lava čeka NOVI POČETAK, Vaga saznaje za TAJNOG OBOŽAVATELJA

10 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Posljednjih dana osjećate se nemirno i nesretno, a danas ste spremni proaktivnije pristupiti problemu. Morate duboko kopati da biste shvatili gdje točno leži problem, a danas je najbolji dan za početak procesa. Dan je povoljan i za planiranje nekih projekata koje ste predugo ignorirali.

 

 

BIK

Svakako pazite na sebe i vodite računa o svom zdravlju. Zvijezde danas upozoravaju na loše zdravlje. Izbjegavajte hladnu ili ohlađenu hranu. Ako imate zdravstveno stanje, poduzmite dodatne mjere opreza. Financijski biste danas trebali biti stabilni; ne predviđa se dobitak ili gubitak. Međutim, danas je bolje suzdržati se od velikih ulaganja.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Danas je vrijeme odluke. Brinuli ste se o nekim problemima prošli tjedan. Međutim, danas morate donijeti odluku koja se u početku može činiti teškom. Vaše srce će vas voditi u pravom smjeru. Razmišljajte što želite učiniti, a ne što morate učiniti i slijedite svoje srce. To će se dugoročno pokazati korisnim za vas.

 

 

RAK

Možda ćete danas biti domaćin velike konferencije ili seminara. Ali male zabune s dostupnošću mjesta u željeno vrijeme mogu vas dovesti u neugodnu poziciju ispred svih i možda ćete morati otkazati događaj! U takvoj situaciji morate ostati smireni i ponašati se pozitivno.

 

 

LAV

Dan je savršen za nove početke. Moći ćete se riješiti svega što vas je sputavalo. Doći će vam nove prilike kako biste oblikovali i promijenili vaš život, ali ovu priliku morate iskoristiti dok još ima vremena. Brza i odlučna akcija može značajno preokrenuti stvar za vas.

 

 

DJEVICA

Ljudi na autoritativnim pozicijama mogu odgoditi vaš rad kako bi izvukli osobne zamjerke prošlosti. I to može biti razlog za veliku zabrinutost za vas, jer neće utjecati samo na sadašnje događaje, već i na vaše buduće pothvate. U ovom trenutku samo uživajte u kućnom blaženstvu koje imate i to će u vama izazvati veći entuzijazam.

VAGA

Čini se da je za vas danas dan pun razmišljanja! Možda biste željeli napraviti pomak s trenutnog mjesta stanovanja ili čak sa svog trenutnog posla. Nemojte biti u nevolji; vrijedi ući za promjenu. Možda ćete dobiti pomoć od neočekivane komunikacije od nekoga tko vam je potajno želio dobro!

 

 

ŠKORPIJA

Dajte glas svojim iskrenim mišljenjima, ali nemojte podići glas. Usredotočite se na ono što treba usavršiti kako bi se unijela promjena, a ne pokušavajte izbrisati staru prljavštinu! Bolja opcija u ovom trenutku je izbjegavati sukobe s ljudima s kojima živite, a ne pokušavati se nositi s njima.

 

 

STRIJELAC

Puni ste energije i imate vedar pogled. Stvari koje su se činile tmurnim posljednjih nekoliko dana ne izgledaju tako beznadne. Snaga i vitalnost u vašem stavu pomoći će vam da se nosite sa situacijom. Dan je također povoljan da snažno izrazite svoje stavove, mišljenja i želje. Idite za onim što uistinu želite i vjerojatno ćete postići svoje ciljeve.

 

 

JARAC

Danas ćete nekom bliskom dati dobar savjet i on će biti prihvaćen sa zahvalnošću. Danas ste vrlo raspoloženi i blagog raspoloženja. Ovo je sjajno vrijeme za povezivanje s ljudima iz vaše prošlosti. Nazovite bliskog školskog prijatelja i dobit ćete veliku radost u kontaktu. To je također najbolje vrijeme za uklanjanje prošlih razlika.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Novi nalet samopouzdanja obilježava sve što radite danas. Barijere koje su se prije nekoliko dana činile nepomičnom bit će odnesene pred vašom odlučnošću. Vaše će komunikacijske vještine doživjeti morsku promjenu i lako ćete moći uvjeriti druge ljude i dovesti ih do svog stajališta. Dan je savršen za rješavanje bilo kojeg teškog projekta koji ste odgađali.

 

 

RIBE

Sada se nećete osjećati ugodno suočavajući se s nepoznatim čimbenicima. Dakle, pokušat ćete se držati provjerenih i provjerenih cesta radije nego isprobavati bilo koji eksperimentalni pristup. Danas će vam se pojaviti nove prilike, no vjerojatno ćete odabrati onu koja vam je poznata, a ne onu za koju se čini da nudi bolje nagrade. Iskoristite ovo vrijeme da dovršite svoje stare projekte sada.