DNEVNI HOROSKOP 23. Novembar: Blizanci moraju donijeti ODLUKU, Lava čeka NOVI POČETAK, Vaga saznaje za TAJNOG OBOŽAVATELJA

OVAN

Posljednjih dana osjećate se nemirno i nesretno, a danas ste spremni proaktivnije pristupiti problemu. Morate duboko kopati da biste shvatili gdje točno leži problem, a danas je najbolji dan za početak procesa. Dan je povoljan i za planiranje nekih projekata koje ste predugo ignorirali.

 

 

BIK

Svakako pazite na sebe i vodite računa o svom zdravlju. Zvijezde danas upozoravaju na loše zdravlje. Izbjegavajte hladnu ili ohlađenu hranu. Ako imate zdravstveno stanje, poduzmite dodatne mjere opreza. Financijski biste danas trebali biti stabilni; ne predviđa se dobitak ili gubitak. Međutim, danas je bolje suzdržati se od velikih ulaganja.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Danas je vrijeme odluke. Brinuli ste se o nekim problemima prošli tjedan. Međutim, danas morate donijeti odluku koja se u početku može činiti teškom. Vaše srce će vas voditi u pravom smjeru. Razmišljajte što želite učiniti, a ne što morate učiniti i slijedite svoje srce. To će se dugoročno pokazati korisnim za vas.

 

 

RAK

Možda ćete danas biti domaćin velike konferencije ili seminara. Ali male zabune s dostupnošću mjesta u željeno vrijeme mogu vas dovesti u neugodnu poziciju ispred svih i možda ćete morati otkazati događaj! U takvoj situaciji morate ostati smireni i ponašati se pozitivno.

 

 

LAV

Dan je savršen za nove početke. Moći ćete se riješiti svega što vas je sputavalo. Doći će vam nove prilike kako biste oblikovali i promijenili vaš život, ali ovu priliku morate iskoristiti dok još ima vremena. Brza i odlučna akcija može značajno preokrenuti stvar za vas.

 

 

DJEVICA

Ljudi na autoritativnim pozicijama mogu odgoditi vaš rad kako bi izvukli osobne zamjerke prošlosti. I to može biti razlog za veliku zabrinutost za vas, jer neće utjecati samo na sadašnje događaje, već i na vaše buduće pothvate. U ovom trenutku samo uživajte u kućnom blaženstvu koje imate i to će u vama izazvati veći entuzijazam.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP 23. Novembar: Blizanci moraju donijeti ODLUKU, Lava čeka NOVI POČETAK, Vaga saznaje za TAJNOG OBOŽAVATELJA

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top