Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 22. novembra

Umorni smo od zamjeranja ili maštanja o osveti; zapravo se sada samo želimo opustiti i ‘egzistirati’ sretno. Želimo biti sa svojim prijateljima i zabaviti se; nema više napetosti, molim.

Ovaj dan donosi takav osjećaj mira, jer ulazimo u prekrasan tranzit Sunca u trigonu Jupiter, koji u osnovi ima jednu svrhu: donijeti sreću ljudima na Zemlji.

Iako to može zvučati kao znanstveno-fantastični film, to je ono što se danas događa, stvarno. Sunce u trigonu Jupiter je ovdje da proširi naše umove kako bismo mogli vidjeti dalje od negativnog. Danas je dan kada uživamo u društvu naših najmilijih; nemamo svađe s njima, samo prihvaćanje.

Kao da smo svi odjednom postali umorni od osjećaja umora, i sada smo u aktivnoj potrazi za srećom.

Neki horoskopski znakovi će to osjetiti više od drugih, ali svi će imati koristi od ovog dana jer je teško pobjeći od dobre vibre koja dolazi uz Sunce u trigonu s Jupiterom.

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi 22. novembra su:

1. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Za vas i vašu voljenu osobu vrlo je lako na ovaj dan imati sjajan dan jer vam Sunce u trigonu Jupiter daje onu ‘stvar’ koja vam je trebala, a koja se jedino može nazvati ‘nadom’.

Vi i vaš partner trebali ste izaći iz tog stava propasti i mračnjaštva u koji ste oboje bili duboko ukorijenjeni i bit će osvježavajuće za vas oboje znati da ne morate zauvijek održavati takvu vrstu negativnosti. Oboje ste upravo upali u težinu svega i počeli ste se identificirati s tim kao da je negativnost sve što možete imati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Pa, Sunce u trigonu s Jupiterom je ovdje da rastjera negativnost suncem i dobrotom, a ima još toga odakle je to došlo. Pripremite se disati slobodno po prvi put u nekoliko mjeseci; UKLJUČENO je, Rak; pripremite se da pozitivnost i svjetlost preplave vaš svijet.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 22. novembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top