Stara ljubav i nova šansa za sreću! Evo kome se u naredna 3 dana vraća bivši, a kome slijedi novi početak, dok će se OVAJ znak spetljat s prijateljem!!

OVAN

Možda ste vrlo popularni, uz malu pomoć planeta. Ali možda vas vaš partner tjera da previše čavrljate dok biste radije radili nešto korisno. Možda je odgovor na vašu romantičnu dilemu da izrazite svoje osjećaje pokazujući koliko vam je stalo, umjesto da pričate o tome. Ovo bi vam moglo donijeti rezultat koji tražite.

 

 

BIK

Svijet se vrti oko riječi i ideja, a bez njih se ništa ne bi dogodilo. Danas imate neke ideje o toj posebnoj osobi u svom životu, ali ne znate jesu li točne ili ne. Jedini način da saznate je da pitate, iako čak i to može dovesti u zabludu. Pokušajte doći do korijena onoga što vas muči.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovih dana možete prirediti pravu čaroliju. Možete vrtjeti riječi na način na koji mađioničar izvodi trikove i natjerati druge da čuju stvari koje zapravo niste rekli. Možete čak stvoriti cjelovitu priču koja zvuči dovoljno uvjerljivo, ali to se nikada nije dogodilo. Ali nemojte biti previše kavalirski oko toga – voljena vas osoba predobro poznaje. Ne idite predaleko.

 

 

RAK

Ovo bi mogao biti izvrstan dan za komunikaciju sa svim vrstama ljudi. Ako tražite taj poseban odnos, onda je još savršeniji. Ali pobrinite se da steknete nove prijatelje. Razgovor je ovdje ključan. Nije da ste inače zapeli za riječima na bilo koji način – ali danas i ovih dana ćete vjerojatno biti još duhovitiji i šarmantniji nego inače.

 

 

LAV

Vaš partner možda ima nešto na umu, a ubrzo ćete otkriti da je zapravo sasvim dobar plan. Ali to uključuje dublji osjećaj vaše predanosti. Ovo će stvarno testirati kvalitetu odnosa. Ako ste spremni zakoračiti u takav dogovor – onda sve što trebate učiniti je reći “da”. Slušaj svoje srce.

 

 

DJEVICA

Možda ćete osjećati intenzivnu privlačnost prema nekome koga ste do sada možda samo usput primijetili. Osjećate se jako privučeno na neobjašnjive načine, budući da tu osobu zapravo ne poznajete toliko dobro. No, na drugoj razini, poznajete ga jako dobro i taj vas osjećaj poput magneta vuče sve bliže. Moguće je novo poznanstvo i nova ljubavna veza.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stara ljubav i nova šansa za sreću! Evo kome se u naredna 3 dana vraća bivši, a kome slijedi novi početak, dok će se OVAJ znak spetljat s prijateljem!!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top