OVIM znacima dani do kraja sedmice donose totalni ŽIVOTNI PREOKRET, a jednom znaku LJUBAV i NOVAC!

OVAN

Suprotstavljena osoba ili situacija mogu podignuti glavu. Shvatite da možete crpiti istu energiju koja ih tjera da djeluju i iznesite svoje stajalište za zapisnik. Ustanite protiv ove sile i dopustite da se vaše gledište čuje. Ponekad je potrebno biti pomalo grub i otvoren kako bi se unio mir i ravnoteža u nestabilnu situaciju.

 

BIK

Ovi dani su sjajni za transformaciju, a vaši postupci imaju dublje nego inače unutarnje značenje. Pazite kamo ciljate strijelu, jer njezin vrh ima dodatni ubod. Ljudi vas možda trljaju na pogrešan način, zbog čega se osjećate kao da ste lonac vode na vrućoj ploči. Toplina je pojačana i poklopac će uskoro puhati. Pazite da nikoga ne udarite kad poklopac odleti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Upotrijebite današnju moćnu energiju da dotaknete srž stvari i skinete fasadu koja trenutno čini više štete nego koristi. Otvorite se svijetu, i pokažite ljudima oko sebe da imate mnogo više za ponuditi nego što ste otkrili. Preuzmite kontrolnu ulogu u trenutnoj situaciji i dajte do znanja svoje potrebe. Otkrit ćete da će se vaš svakodnevni život uvelike poboljšati kada komunicirate svoje potrebe.

 

RAK

Pokušajte ne skrenuti s kursa zbog vatre koja kao da bjesni oko vas. U konačnici, znate što je ispravno, a što ne, stoga nemojte kompromitirati sebe ili svoj osjećaj ponosa. Držite oko otvoreno za ono što se događa u vašem krugu, ali nemojte osjećati da se trebate uključiti s određenim smjerom djelovanja koji ne odgovara vašoj nutrini. Kontrolirajte što možete, ali ne brinite o drugim situacijama.

 

LAV

U izvrsnoj ste poziciji da na druge ostavite jake i trajne dojmove. Posebno je omiljena svaka vrsta grupnog rada. Iza vaših akcija stoji snažan poticaj, stoga pazite gdje ciljate. Pokrenite akciju na mjestima gdje se čini da problemi stagniraju. Transformacija je ključni aspekt zdravog rasta. Ovo su izvrsni dani za postizanje tako važnih ciljeva.

 

DJEVICA

Vaša emocionalna priroda može se činiti spremnom za akciju, iako može biti da ne znate u kojem smjeru voziti. Motor radi, ali iz nekog razloga vjetrobran izgleda pomalo zamućeno. Pokušajte ući u područja u vašem životu koja zahtijevaju veliku reviziju. Gledajte da ih preobrazite na bolje. Kada vam se vjetrobransko staklo očisti, ubacite motor u brzinu i krenite. Pokrenite radnju ili ćete se u protivnom možda naći na vama.

Nastavak na idućoj stranici…

OVIM znacima dani do kraja sedmice donose totalni ŽIVOTNI PREOKRET, a jednom znaku LJUBAV i NOVAC!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top