Nekoga će GUŠITI OSJEĆAJ SAMOĆE, ali će dobiti PRILIKU ZA PROMJENOM i VJERU u ljubav…

Nekoga će GUŠITI OSJEĆAJ SAMOĆE, ali će dobiti PRILIKU ZA PROMJENOM i VJERU u ljubav…

29 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Ovo bi mogao biti pravi dan za druženje, a zasigurno će vas dovesti u kontakt s nekim vrlo zanimljivim ljudima. Što se jedne osobe tiče, sigurno ćete moći nešto naučiti. Zapravo, kako se odnos između vas razvija, otkrit ćete da vas ta osoba ima mnogo toga naučiti o mnogim stvarima.

 

BIK

Planetarna konstelacija vas potiče da ne uskačete u novu vezu, a da pritom ne razmislite o tome što želite učiniti u budućnosti sa svojim životom. Možda ste se upravo izvukli iz jedne teške situacije i sigurno ne morate biti uvučeni u drugu. Radite na vlastitom budućem potencijalu, a sljedeći će partner biti više usklađen s vama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Astralni aspekt dana može biti samo poticaj koji vam treba da uspostavite iskrenu vezu s nekim posebnim. Ali nije dobro lutati u pozadini, pokušavati privući njihovu pozornost i nadajući se da će doći i započeti razgovor; morat ćete se početi kotrljati ako želite napredovati.

 

RAK

Trenutni astrološki aspekt potiče odstupanje u načinu na koji se odnosite prema najbližima. Možda ćete iznenada shvatiti da iz dana u dan slijedite istu rutinu i dopuštate da iste situacije utječu na vas na bolje ili gore. Sada je vrijeme za promjenu i prelazak na potpuno novu razinu.

 

LAV

Ponavljanje istih starih obrazaca i načina odnosa neće poboljšati vaš trenutni odnos; jednostavno će ostati prilično isti, osim što će se dio vas početi osjećati skučeno i ograničeno. Planetarna konstelacija vas potiče da razmišljate u smislu šire slike, da uđete u trag izvoru svakog nezadovoljstva i da poduzmete korake da to promijenite i izliječite.

 

DJEVICA

Ne morate pokušavati ukrcati svoj razgovor skrivenim značenjima i suptilnim insinuacijama kada danas razgovarate s voljenom osobom. Trenutni astralni aspekt vas potiče da kažete ono što mislite i mislite ono što kažete; nemojte se buniti ili pokušati pronaći drugi način prenošenja poruke koji također znači da možete sretno zaobići svaku obvezu.

VAGA

Svoj odnos sa voljenom osobom možete podići na novu razinu spirale. Sve što treba je spremnost ostaviti prošlost iza sebe i početi ispočetka s čistim listom. Iako to možda nećete moći odmah, i možda ćete morati razjasniti neke nedovršene poslove između vas, isplatit će se.

 

ŠKORPIJA

Sve je očitije da vaše veze ne ispunjavaju ni svoj potencijal ni vaš potencijal. Međutim, stvari se mogu promijeniti, ako to stvarno želite. U životu postoji još mnogo toga, a vi zapravo niste osoba koja može procvjetati ako se guše vaše kreativne sposobnosti. Stoga budite hrabri i napravite promjene koje želite.

 

STRIJELAC

Možda ćete morati preispitati svoj pristup nekome koga ste dugo željeli poznavati. Nema smisla pokušavati pronaći ključ njihova srca ako ne znate oblik brave. To bi vam pomoglo da oživite svoju znatiželju i malo istražite njihove hobije, navike i načine uživanja.

 

JARAC

Trenutni astrološki aspekt potiče vas da osjetite avanturu u vezi s određenom vezom u koju ste uključeni, bilo da je relativno nova ili prilično trajna. Partnerstva napreduju kada obje strane imaju zanimljive ciljeve za rad, pogotovo ako vas oni potiču da podijelite svoje vještine i talente. Sve što možete stvoriti zajedno ojačat će međusobnu vezu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Trenutna planetarna konstelacija šalje pozitivan signal da bi vam bilo dobro da pogledate kakve odnose razvijate. Razmislite ohrabruju li vas zapravo da budete više svoj ili vas sprječavaju da istinski izrazite svoju bitnu prirodu. Vrijeme je da posadite sjeme uistinu plodnog iskustva s onima koji mogu pozitivno doprinijeti vašem životu.

 

RIBE

Iako ste vrlo prizemni, ponekad možete biti i vrlo suhi u načinu na koji se izražavate. Razgovor o svojim osjećajima može biti nešto što pokušavate maknuti s puta što je prije moguće. Trenutni astralni aspekt potiče vas da unesete malo više vatre i originalnosti u svoj glas kada razgovarate sa svojom ljubavi. Reci to kao da to misliš!