Nekoga će GUŠITI OSJEĆAJ SAMOĆE, ali će dobiti PRILIKU ZA PROMJENOM i VJERU u ljubav…

OVAN

Ovo bi mogao biti pravi dan za druženje, a zasigurno će vas dovesti u kontakt s nekim vrlo zanimljivim ljudima. Što se jedne osobe tiče, sigurno ćete moći nešto naučiti. Zapravo, kako se odnos između vas razvija, otkrit ćete da vas ta osoba ima mnogo toga naučiti o mnogim stvarima.

 

BIK

Planetarna konstelacija vas potiče da ne uskačete u novu vezu, a da pritom ne razmislite o tome što želite učiniti u budućnosti sa svojim životom. Možda ste se upravo izvukli iz jedne teške situacije i sigurno ne morate biti uvučeni u drugu. Radite na vlastitom budućem potencijalu, a sljedeći će partner biti više usklađen s vama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Astralni aspekt dana može biti samo poticaj koji vam treba da uspostavite iskrenu vezu s nekim posebnim. Ali nije dobro lutati u pozadini, pokušavati privući njihovu pozornost i nadajući se da će doći i započeti razgovor; morat ćete se početi kotrljati ako želite napredovati.

 

RAK

Trenutni astrološki aspekt potiče odstupanje u načinu na koji se odnosite prema najbližima. Možda ćete iznenada shvatiti da iz dana u dan slijedite istu rutinu i dopuštate da iste situacije utječu na vas na bolje ili gore. Sada je vrijeme za promjenu i prelazak na potpuno novu razinu.

 

LAV

Ponavljanje istih starih obrazaca i načina odnosa neće poboljšati vaš trenutni odnos; jednostavno će ostati prilično isti, osim što će se dio vas početi osjećati skučeno i ograničeno. Planetarna konstelacija vas potiče da razmišljate u smislu šire slike, da uđete u trag izvoru svakog nezadovoljstva i da poduzmete korake da to promijenite i izliječite.

 

DJEVICA

Ne morate pokušavati ukrcati svoj razgovor skrivenim značenjima i suptilnim insinuacijama kada danas razgovarate s voljenom osobom. Trenutni astralni aspekt vas potiče da kažete ono što mislite i mislite ono što kažete; nemojte se buniti ili pokušati pronaći drugi način prenošenja poruke koji također znači da možete sretno zaobići svaku obvezu.

Nastavak na idućoj stranici…

Nekoga će GUŠITI OSJEĆAJ SAMOĆE, ali će dobiti PRILIKU ZA PROMJENOM i VJERU u ljubav…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top