LJUBAVNI HOROSKOP za 22. Novembar: Jednom zodijaku će od danas cvjetati ruže u ljubavnom životu!

OVAN

Mogli biste osjetiti povećanu želju da nekoga njegujete ili štitite. Možda ćete otkriti da vaše dijete trenutno treba neke smjernice s nečim. Ili bi vaš romantični partner možda želio dodatnu naklonost od vas. Dopustite sebi da se povežete s ljudima na prisan način pun ljubavi. Htjet ćete izraziti svoje osjećaje za svoje voljene. Nemojte se suzdržavati govoreći: “Volim te”, kada to stvarno trebaju čuti!

 

 

BIK

Neka vam današnji dan posluži kao podsjetnik na važnost ljubavi. Nemojte samo razmišljati o ljubavi kao o robi za koju se morate boriti i pobijediti je lukavim trikovima i strateškim taktikama za izlaske. Shvatite da je ljubav očita u tome kako vidite svijet. Ljubav je sjeme u vama. Što više vidite ljubavi u ljudima oko sebe – čak i u srcu stranca na ulici – bit ćete blagoslovljeni njezinim blistavim svjetlom na vama.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Prijatelji ili grupa s kojom ste povezani mogli bi vam predložiti zajedničko putovanje. Ovo bi se moglo činiti kao velika avantura, pa ćete vjerojatno krenuti u to i vjerojatno ćete se divno provesti. Možda čak steknete nove prijatelje dok ste odsutni ili se čak zaljubite. Mala pauza mogla bi potaknuti vaš entuzijazam za nastavak karijere ili mogućnosti obrazovanja kada se vratite. Samo naprijed!

 

 

RAK

Moguće je da u ovom trenutku osjećate snažan osjećaj krivnje zbog nečega što ste učinili u pokušaju da nahranite svoj ego. Budite svjesni kako su vaši postupci utjecali na druge i ispričajte se za ono što ste učinili. Krivnja je u osnovi beskorisna emocija koje biste se trebali riješiti što je prije moguće. Ne dopustite da vas ovaj osjećaj spriječi da otvorite svoje srce na način na koji trebate kako biste ga vratili u izvornu nevinost.

 

 

LAV

“Avantura” je ključna riječ za danas. Visoka razina fizičke i mentalne energije, kao i povećani entuzijazam, mogli bi vas navesti da ciljate na ciljeve koje bi drugi mogli smatrati previše rizičnim ili nerealnim. Ne dopustite da vas mišljenje drugih zaustavi. Ako, nakon što svakoj ideji date objektivnu ocjenu, i dalje vjerujete da želite to pokušati, počnite je ozbiljno istraživati. Uzmi srce! Ljudi su vjerojatno ostvarili čudnije snove od ovoga!

 

 

DJEVICA

Riješite se stvari koje danas zahtijevaju veliku energiju. Ovo je vaš dan za kratke poslove, poslove ili bilo kakvu fizičku aktivnost općenito. Ako ništa drugo, strpljenje je ono što će vam nedostajati, ali ne brinite, jer su vaše snage u ovom trenutku negdje drugdje. Vaše je srce sklono glasno pjevati kada krenete na osobni projekt za koji ste strastveni.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 22. Novembar: Jednom zodijaku će od danas cvjetati ruže u ljubavnom životu!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top