Horoskop otkriva koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE DONOSI…

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Najsretniji dan: srijeda, 23. studenog

Ovo je nevjerojatno sretno vrijeme za vas jer se više planeta spaja u području vašeg života predstavljajući obilje i ekspanziju. Energija Strijelca vlada ovim temama, a sa Suncem, Merkurom, Venerom i Mladim Mjesecom ovaj tjedan predstavlja novi početak u vašem razmišljanju o sreći. Prolazili ste kroz neki veliki rast kako biste mogli promijeniti obrasce u svom životu kako biste omogućili više radosti, ovaj tjedan je trenutak kada to konačno počinje stizati.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Najsretniji dan: srijeda, 23. studenog

Jupiter je planet koji upravlja srećom i obiljem. Što se vas tiče, ovaj tjedan, koji postaje direktan u znaku Riba, počet ćete uviđati kako oni oko vas utječu na ono što mislite da je moguće za vaš život. Prijatelji, obitelj ili čak kolege s posla također mogu imati ključ za vas da dopustite više sreće u svoj život. Pobrinite se da ovaj tjedan razgovarate o stvarima s ljudima u svom životu kako biste mogli istražiti sve mogućnosti koje vam život nudi.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Najsretniji dan: subota, 26. studenog

Energija Vodenjaka vlada sektorom sreće u vašem životu. Ovog tjedna dok Saturn u ovom zračnom znaku stvara skladno poravnanje s Marsom u Blizancima, doslovno ste vođeni da prepoznate kako možete stvoriti više od toga za sebe. To spada u korist koju vam donosi retrogradni Mars u Blizancima, s obzirom na to koliko vaša uvjerenja diktiraju stvarnost koju živite.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)
Najsretniji dan: srijeda, 23. studenog

Ovo je početak poboljšanja Raka jer Jupiter ide izravno u Ribe, najsretniji znak zodijaka za vas. Povećava se jer je Jupiter doslovno poznat kao planet sreće. Sve što vam se činilo kao da je pauzirano ili o čemu ste razmišljali počet će dobivati ​​jasnoću do te mjere da ćete konačno osjetiti da možete nešto poduzeti. Što si više dopustite da se proširite na nove mogućnosti, to će vaš dobitak biti veći.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Najsretniji dan: srijeda, 23. studenog

Mladi Mjesec u Strijelcu osvjetljava teme oko autentičnog samoizražavanja. Iako se za vas često misli da to možete vrlo lako učiniti, postoji razlika između otvorenog govora i govorenja istine. Ovaj vam tjedan nudi novi početak u načinu na koji se izražavate drugima, što na kraju mijenja način na koji vas vide i mogućnosti koje vam se pružaju. Ako ste iskreni o onome što uistinu osjećate, privlačite sreću koju ste tražili.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Najsretniji dan: srijeda, 23. studenog

Područje fokusa u posljednje vrijeme bio je vaš kućni život. Bilo da dijelite s partnerom, cimerima ili čak samo sa sobom, to je nešto što ima veliko značenje i značaj za vas. Vaš dom je više od stana ili adrese, to je mjesto gdje se možete povući od ostatka svijeta, pa često imate specifične potrebe da se to dogodi. Ovog tjedna mladi Mjesec u Strijelcu nudi vam novi početak u ovoj areni vašeg života, što znači da konačno možete stvoriti kućni život kakav želite.

Nastavak na sljedećoj strani…

Horoskop otkriva koji će vam biti NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI, po čemu će biti ZNAČAJAN i POSEBAN i kakve vam PROMJENE DONOSI…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top