DNEVNI TAROT za 23. Novembar: OVOM znaku stižu dobre vijesti. Čak i nakon dugog, teškog putovanja, svjetlo sija na kraju tunela.

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Mađioničar

Vraćamo se na ploču za crtanje. Poželjet ćete ponovno razmisliti o svim starim navikama o kojima ste postali ovisni. Ponekad ono što u prošlosti ne funkcionira samo treba dotjerati.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Umjerenost, obrnuta

Prestani se brinuti. Vaša potreba da kontrolirate problem samo će učiniti da se osjećate još gore. Upravo sada pokušajte zadržati mir i držati se onoga što znate.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: petica štapića, obrnuta

Energetski blok je nestao; ono što vam je oduzimalo toliko vremena više nije na putu vašem rastu i napretku. Dobivate novu priliku za ljubav i priliku za početak nove veze.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Dvojka mačeva, obrnuto

Prestanite odugovlačiti i donesite odluku. Nećete znati hoće li ono što namjeravate učiniti uspjeti dok zapravo ne budete u rovovima.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Svijet, obrnuta

Može se činiti da vam je sreća ponestala, ali ono što niste dobili zapravo je blagoslov pod maskom. Kasnije ćete biti zahvalni za ono što se sada čini lošom srećom.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: šestica pentakla

Njegujte svoje snove. Ne zaboravite da se želje ostvaruju, ne zbog čuda, već zbog prilike za naporan rad.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI TAROT za 23. Novembar: OVOM znaku stižu dobre vijesti. Čak i nakon dugog, teškog putovanja, svjetlo sija na kraju tunela.

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top