DNEVNI HOROSKOP za 22. Novembar: Jedan znak će biti SRETNIJI NEGO IKAD i vrlo dobro se zabaviti…

OVAN

Danas se možda osjećate toplo i prijateljski prema svima. Možda ste uključeni u nekakva društvena događanja ili ćete dobiti pozivnice na zabave. Vjerojatno ćete se dobro zabaviti i steći nove prijatelje. Uživajte, ali pazite da ne pretjerujete u hrani ili pićima, jer ćete se zbog toga sutra osjećati tromo.

 

 

BIK

Ponekad imate selektivan sluh, obraćajući pažnju samo na određene aspekte onoga što vam se kaže. To je zato što vam u glavi vrti toliko zanimljivih misli da ne možete uvijek ugasiti buku! Današnje energije mogle bi povećati vašu mentalnu ometenost. Obratite posebnu pozornost na sve činjenice, datume ili brojke koje vam se danas kažu. Vodite bilješke i provjerite ih jer možete lako napraviti pogrešku.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Neka vam današnji dan posluži kao podsjetnik na važnost ljubavi. Nemojte samo razmišljati o ljubavi kao o robi za koju se morate boriti i pobijediti je lukavim trikovima i strateškim taktikama za izlaske. Shvatite da je ljubav očita u tome kako vidite svijet. Ljubav je sjeme u vama. Što više vidite ljubavi u ljudima oko sebe – čak i u srcu stranca na ulici – bit ćete blagoslovljeni njezinim blistavim svjetlom na vama.

 

 

RAK

Vjerojatno ste sinoć imali vrlo napornu noć, a danas se vjerojatno osjećate pomalo neraspoloženo. Možda ste pojeli previše dobre hrane ili ste ostali budni prekasno, ili oboje. Ostati i odmoriti vam je protivno, ali ovo je savršen dan da se sklupčate uz dobru knjigu. Poželjet ćete malo vježbe, ali ni tu nemojte pretjerivati. Kao što dobro znate, možete dobiti previše dobre stvari!

 

 

LAV

Sanjanja i maštarije o dalekim zemljama i egzotičnim mjestima možda će vas natjerati na razmišljanje o tome da na neko vrijeme odustanete od svega što radite i krenete. Iako inače niste impulzivan tip, danas se osjećate dovoljno nemirno da se tako ponašate. Ako danas nemate obaveza i ako vam vrijeme dopušta, sjednite u auto i za vikend idite negdje drugdje. Svi to trebamo činiti s vremena na vrijeme.

 

 

DJEVICA

Možda ćete se probuditi osjećajući se malo pod lošim vremenom, možda previše umorni da ne biste išli bilo gdje, i poželjet ćete ostati unutra. Možda je ovo najbolji način djelovanja za danas. Možda ste umorni i pod stresom, te ranjiviji nego inače na bube koje se obično pojavljuju u ovo doba godine. Pijte puno sokova i malo se odmorite. Sutra ćete se vjerojatno osjećati puno bolje!

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 22. Novembar: Jedan znak će biti SRETNIJI NEGO IKAD i vrlo dobro se zabaviti…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top