U NAREDNOM PERIODU: Ako ste rođeni u OVIM znacima stiže vam poruka ili poziv od osobe iz prošlosti koju bi rado čuli…

OVAN

Prisutnost djece u vašem domu mogla bi probuditi vaše instinkte njegovanja. Možda biste im željeli čitati ili im pričati priče. Klonite se bilo kakvih posebno jezivih bajki. Atmosfera može biti pomalo tmurna, a sablasnost može imati previše snažan učinak na njih i vas. Navečer isplanirajte privatnu, intimnu večer sa svojom posebnom osobom.

 

 

BIK

Novine mogu donijeti saznanja o čudnim događajima koji zaokupljaju vašu maštu. Možda biste željeli saznati više o pričama i sličnim događajima. Vaš um je dovoljno oštar da sve to shvati, ali će i dalje postojati skriveni elementi koji ga čine toliko fascinantnijim. Ljudski um i njegova tamna strana mogli bi vam danas biti posebno zanimljivi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Pojačani osjećaj ambicije mogao bi vas navesti da razvijete svoje vještine pisanja. To bi moglo značiti učenje tehničkog ili kreativnog pisanja. U svakom slučaju, ako ste razmišljali o tome, ovo je izvrstan trenutak da pohađate tečaj ili uskočite i učinite to. Knjige na tu temu, kao i razgovori s onima koji su iskusni u tim stvarima mogu pomoći.

 

 

RAK

Pismo ili druga komunikacija danas služi kao neka vrsta poziva za buđenje. Dugoročni cilj će konačno biti postignut. Vaša bi ambicija trebala poprimiti novu dimenziju, možda ići na drugu karijeru uz ili umjesto one koju imate. Možda niste sigurni gdje ga želite odvesti, ali vrijedi ga nastaviti.

 

 

LAV

Pismo ili poziv od nekoga koga znate mogao bi stići ovih dana. Možda ćete odlučiti posjetiti ovu osobu. Možda ga ne poznajete dobro, ali vaši su se humanitarni instinkti probudili. Pobrinite se za posao koji treba riješiti, a zatim idite vidjeti ovu osobu. Osjećat ćete se bolje zbog toga.

 

 

DJEVICA

Pisma i pozivi koji se odnose na vaše dugoročne ciljeve ili ciljeve grupe s kojom ste povezani mogli bi vam  oduzeti mnogo vremena. Možda ćete se u nekom trenutku morati pozabaviti papirologijom, a neke od njih možda nećete razumjeti. Zatražite pomoć ako vam je potrebna. Možda niste upoznati s materijalom, a stvari koje su uključene su previše važne da biste riskirali da pogriješite.

Nastavak na idućoj stranici…

U NAREDNOM PERIODU: Ako ste rođeni u OVIM znacima stiže vam poruka ili poziv od osobe iz prošlosti koju bi rado čuli…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top