Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 21. novembra

Sreću u ljubavi prilično je lako imati na dan kao što je današnji, budući da nam danas donosi Vaga Mjesec sekstil Venera, što znači ‘svi su se dobro proveli’. Ovaj je tranzit koristan za one koji su u vezama koje žele ‘izbaciti’ iz života i koji su ga tražili, ali ga još nisu pronašli.

Današnji dan, sa sobom donosi toliko mogućnosti za novosti i zabavu. Danas nije težak dan prepun problema ili rasprava; umjesto toga, danas je za smijeh, lakoću postojanja i opuštenu komunikaciju među ljubavnicima.

Vaga daje blagu notu danu, dok Venera usmjerava tu nježnost prema ljubavi i ljepoti. Možemo očekivati ​​da ćemo se osjećati dobro na ovaj dan; nepomućen dramatičnim događajima. Okrećemo leđa zbunjenosti i ljutnji i prepuštamo se slatkom miru koji dolazi s povjerenjem, društvom i osjećajem sigurnosti.

Dakle, za određene horoskopske znakove u astrologiji današnji dan donosi osjećaj smirenosti i ravnoteže, a to je posebno korisno za parove koji su nedavno prošli kroz teške trenutke ili osobni rast; zajedništvo je ključ današnjeg uspjeha, kao i tišina, osmjeh i zagrljaj od povjerenja. Vi poznajete svoju osobu i oni poznaju vas; to je dobra stvar. Njegujte to.

Ova tri horoskopska znaka su najsretnija u ljubavi 21. novembra:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Vi ste jedan od onih ljudi koji se prijavljuju svakih pet minuta, što znači da, ako niste u prisutnosti osobe koju volite, telefonirate video chatom ili joj šaljete poruke da vidite ‘što ima’. Danas vam donosi isto, ali tamo gdje ostatak svijeta smatra da je vaše ponašanje pretjerano i smiješno, vi volite svaku sekundu toga i nikada se nećete odreći tog osjećaja.

Tijekom sekstila Mjeseca u Vagi s Venerom, vjerojatno ćete bez prestanka slati poruke svojoj ljubavi, jednostavno zato što ga obožavate toliko, toliko i osjećaj je obostran. Ako morate provoditi vrijeme razdvojeni, onda to nije važno: uvijek ste u kontaktu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Dugo vam je trebalo da pronađete nekoga tako pouzdanog, a sada kada ste spremni povjerovati u to, postaje još bolje. Za vas u ljubavi nema puno loših dana, pa se još jednom čini da ste imali sreće!

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u ponedeljak, 21. novembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top