LAV – s njim možete gotovo SVE, osim da ga LAŽETE. Lav je PRAVEDAN, ISKREN i POŠTEN i ne podnosi LAŽOVE!

LAV – s njim možete gotovo SVE, osim da ga LAŽETE. Lav je PRAVEDAN, ISKREN i POŠTEN i ne podnosi LAŽOVE!

20 studenoga, 2022 0 By Admin

Za pravu ljubav napravit će sve.

Međutim, vrlo je oprezan kod upuštanja u vezu i ne dozvoljava da mu se osoba približi previše dok ne bude siguran u sve. Takav stav ima da izgjegne razočaranja i da ga se povrijedi. Ali kada stupi u vezu, pravi je i odan partner. Nema toga što neće napraviti za voljenu osobu. Obećanja ne daje olako. Obećat će tek kada je siguran da će svoje obećanje moći ispuniti. Upravo zbog toga je Lav jedan od zodijaka koji spadaju u najpouzdanije. Kada vam Lav nešto obeća, budite sigurni da će svoju riječ održati.

Zbog svog ponosa teško se otvara prema drugima i progovara o stvarima koje ga muče i bole.

On sam svoju tugu nosi i guta u sebi. Teško mu pada nepravda, a pogotovo nepravda koja se njemu nanese. Iako je čvrst i jak, takve situacije ga jako bole. Lav ne podnosi kada o njemu sude osobe koje ga uopće ne poznaju. Ne razumije kako netko na osnovu ničega može o bilo kome govoriti i donositi mišljenja i zaključke.

Često naizali na napravdu, pa čak i od najbližih i onih koje smatra prijateljima.

Dok je Lav uvijek svima na usluzi, njemu su znali najbolji prijatelji okrenut leđa kada su mu bili potrebni. Zbog takvih situacija gubi povjerenje u ljude. Oprezan je sa ljudima i uvijek ostavlja prostora da nisu onakvi kakvima se predstavljaju. Uvijek ostavlja i prostora da nisu onakvi i kakvi on misli da jesu. Zna da je oko njega puno ljudi koji nose maske i koji su sposobni svakoga izmanipulirati, zavarati i prevariti. Vrlo je realan pa tako zna i da njegova procjena može biti pogrešna.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ali kada Lava dobijete za prijatelja i kada on na vas gleda kao prijatelja, znajte da ćete imati prijatelja za cijeli život. Na svom životnom putu je često sam, jer je naučio da se kroz život mora boriti sam

Stranice: 1 2