Evo što se sprema za OVA 3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 21. do 27. novembra

Ono što ovaj tjedan čini ‘grubo’ je prilično blago, pa ako je vaš znak znak koji ide prema ovotjednoj ‘grubosti’, onda ne brinite previše, budući da ovaj tjedan ima puno više koristi nego što postoji uzrujavati se. Ono što bi nam moglo stati na put su tranziti Plutona. Ali oni su toliko okruženi pozitivnim kozmičkim silama da njihov pokušaj sabotiranja našeg tjedna možda neće daleko stići.

Gledamo Mjesec u opoziciji s Uranom prvog dana sezone Strijelca. I ako postoji prilika za negativnost, mogla bi pasti na taj dan. Međutim, s uključenim velikim, nasmijanim licem Sunca Strijelca, sve nevolje koje dolaze u grad uskoro će biti izbrisane.

Ono što bi nas moglo srušiti tijekom ovog tjedna leži u ideji da više sumnjamo nego što vjerujemo, a znate kako to ide: stvaramo vlastite svjetove ovisno o onome što imamo u mislima. Percepcija je sve, horoskopski znakovi, a ovaj tjedan ćemo imati izbor koju ćemo percepciju izabrati da nam pomogne kroz sam tjedan.

Tu ili tamo može čak doći do ljubavne svađe, ali ona će se brzo ugasiti jer Jupiter napusti svoju retrogradnu stanicu i krene izravno, noseći sa sobom sve naše nevolje i brige. Kao što je spomenuto, bit će teško izvući zapravo LOŠ tjedan iz posla, pa ako je vaš znak onaj koji osjeća vrućinu, osjetit ćete da se hladi gotovo čim počne.

Ovaj tjedan ovdje ima previše energije Jupitera da bismo osjećali išta manje od nade. Ovaj tjedan definitivno je posvećen gledanju na svijetlu stranu stvari. Tu leži naša sreća ovog tjedna.

Tri znaka zodijaka s lošim tjednim horoskopom 20. – 26. novembra 

1. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Jedina stvar koja će vam ovaj tjedan ići na živce, je mučna ideja da se stvari ne događaju dovoljno brzo za vaš ukus. Imate jasan osjećaj da svi napreduju brže od vas, i to vas smeta… ali ovdje se također radi o percepciji.

Prirodno ste natjecateljski raspoloženi, a tijekom ovih prvih nekoliko dana Sunca u Strijelcu, željet ćete biti prvi u redu i prvi koji će završiti. Možda ćete i vi postati sve te stvari, ali uznemiruje vas onaj unutarnji osjećaj potrebe; kao da se ne možete samo opustiti i biti; treba pobjeđivati, gomilati, zabijati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Dakle, ovaj tjedan vam ne obećava ništa osim slobodnog vremena da saberete svoj stav i usmjerite ga na bilo koji način, ali znajte ovo: svi vaši problemi ovog tjedna pogoršani su vjerovanjem da oni zapravo postoje, a ne postoje. To je igra uma, ali vi znate kako se igra.

Nastavak na sljedećoj strani…

Evo što se sprema za OVA 3 horoskopska znaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 21. do 27. novembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top