Dolazi vrijeme ljubavi za OVE znakove, dok jedan znak teškom odlukom PREKIDA VEZU…

OVAN

Astralna energija vas može natjerati da malo dublje zagledate zašto se zbog određene situacije osjećate iscrpljeno. Mogli ste prešutjeti problem i pretvarati se da je sve u redu. Ali se možda osjećate sposobnije nositi se s emocijama koje se pojavljuju i reći ono što imate za reći, što će donijeti ozdravljenje.

 

BIK

Ne dopustite da vas vaša trenutna veza nesvjesno vrati u staru naviku od koje ste se nedavno uspjeli osloboditi. Trenutni astrološki aspekt nudi priliku sagledati situaciju iz nove perspektive i razumjeti što trebate učiniti i kako se oboje možete promijeniti kako biste počeli iznova. Ovo bi mogao biti vrlo pozitivan napredak za vas oboje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Nemojte gubiti ni minutu na žaljenje, jer će vas samo nepotrebno opterećivati. Planetarna konstelacija vas potiče da otpustite sve što vas sputava i da napravite pozitivan korak naprijed. Privući ćete daleko bolji odnos ako izostavite staru emocionalnu prtljagu i umjesto toga se usredotočite na ono što želite.

 

RAK

Ako ste imali na umu nekoga posebnog, budite spremni sada se toliko približiti, zahvaljujući astralnoj energiji u zraku. Ako idete na bilo kakvu zabavu ili društveno okupljanje, budite spremni na to da temperatura među vama dramatično poraste. Oboje ćete se osjećati sposobnim podijeliti svoje emocije na pozitivan i možda strastven način. Nakon toga možete čak postati trajna stavka.

 

LAV

Trenutni astrološki aspekt donosi priliku za odlazak u avanturu s voljenom osobom, ili barem za sjedenje i planiranje jedne. Oboje biste imali koristi od promjene krajolika, ali i od prilike da radite nove stvari i upoznate nove ljude. To bi čak moglo promijeniti vaš život više nego što znate; ali to se neće dogoditi ako ne izađeš i ne ostvariš to.

 

DJEVICA

Planetarna konstelacija može stvoriti nekoliko valova u vašim bliskim odnosima, ali nemojte dopustiti da vam to smeta, jer je to potpuno pozitivan proces. Manji problem je možda nedavno stvarao stres ili napetost, ali konačno uspijete ući u trag uzroku do njegovog izvora i tako donijeti brzo rješenje. Još samo malo dajte i uzmite i sve će biti dobro!

Nastavak na idućoj stranici…

Dolazi vrijeme ljubavi za OVE znakove, dok jedan znak teškom odlukom PREKIDA VEZU…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top