Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 20. novembra

​Ono zbog čega se osjećamo dobro na ovaj dan leži u tranzitnom Sunčevom sekstilu Mjeseca, koji nam uvijek teži dati nadu — posebno kada su u pitanju naši ljubavni životi. Svi mi želimo nadu, suočimo se s tim; ne želimo misliti da bi naši odnosi ikada mogli upasti u tamu, na kraju krenuti ka raspadu i propadanju.

To je razmišljanje koje pripada gubitnicima! Snažni smo i upijamo sav taj veličanstveni Sunčev sekstil Mjesec, i oh kakav je to umirujući melem.

Ovaj dan je dan kakav ŽELIMO doživjeti. Želimo nadu, zabavu, obećanje, sigurnost. Želimo ljubav koja je snažna i vječna.

Sunce sekstil Mjesec oživljava ideje, što zauzvrat čini da se osjećamo kompetentnima; vjerujemo, na ovaj dan, da možemo preokrenuti stvari, ili ih poboljšati. Toliko iskreno vjerujemo tijekom ovog tranzita da doslovno želimo usmjeriti svoju pažnju na to da učinimo nešto dobro.

To je divna osobina koja dolazi zajedno sa Sunčevim sekstilnim Mjesecom; usmjereno je na dobro. Ako čak i pokušamo ‘biti loši’ na ovaj dan, nećemo imati podršku svemira. Drugim riječima, ako želimo biti štap u blatu, imat ćemo puno sreće s tim na ovaj dan.

Tri horoskopska znaka će se uzdići iznad, a ovi horoskopi će doživjeti navalu pozitivne energije koja dolazi zajedno sa Sunčevim sekstilnim Mjesecom i svim njegovim utjecajima.

Romantični odnosi se poboljšavaju u danima poput današnjeg, a za one koji tek kreću putem ljubavi, ovaj dan donosi otvorena vrata, nadu u budućnost i onu vrstu samopouzdanja koja nam daje do znanja da ne idemo da budemo ti koji će nam stati na put.

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi 20. novembra:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Najsretniji ste u ljubavi ovog dana, Ovan, jer ne možete a da ne unesete svu tu fantastičnu Sunčevu sekstilnu Mjesečevu energiju. Ne uzimate stvari zdravo za gotovo, pa ako vam se čini da vam se svemir smiješi, dopustite mu i ne stojite mu na putu. U ljubavi to znači da ne hodate uokolo s grčevima na ramenu, niti ste u onom neprekidnom stanju iščekivanja, gdje samo čekate da vaš partner učini nešto loše kako biste mogli zapaliti kuću — figurativno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Umjesto toga, danas vam pruža iskustvo za koje niste mislili da vas čeka: slobodan dan ljubavi, provedite ga bez svađe, sa svojom ljubavlju, u prostoru bez drame po vašem izboru. Ponekad ne shvaćate; ne možete a da ne pomislite ‘nešto će ovo pokvariti, ja to jednostavno znam’. Ali danas, ne. Ništa ga neće pokvariti, stoga idite van i uživajte u svemu! Sa svojim partnerom!

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 20. novembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top