LJUBAVNI HOROSKOP za 20. Novembar: Jednom zodijaku će SRCE BITI NAJJAČE SLOMLJENO – ono što je sumnjao će POSTATI ISTINA!

OVAN

Strast je red dana. Iznenadit ćete svog partnera ekstravagantnom i romantičnom gestom i za to ćete biti nagrađeni. Danas se osjećate vrlo velikodušno, kako u troškovima tako i u ljubavnom činu. Vaša priroda darivanja će izazvati strastven i sladak odgovor vašeg partnera. Pripremite se za uživanje u običnom danu koji postaje poseban zahvaljujući vašem trudu.

 

 

BIK

Postoji netko blizu tebe koji želi biti tvoj ljubavnik. Ali ti to želiš zadržati samo u prijateljstvu! Bit će bolje ako ovoj osobi vrlo otvoreno date do znanja svoje osjećaje. Međutim, ova osoba je vrhunski izvor ljubavi i suosjećanja za vas i štiti vas od modrica života! Moj savjet je da preispitate svoju odluku.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Isplanirajte neku obiteljsku aktivnost danas. Bez obzira koliko ste zaposleni, ignorirali ste svoju obitelj i vrijeme je da popravite ravnotežu. Piknik ili druga grupna aktivnost na otvorenom može biti odlična zabava. Pokušajte unijeti toliko potrebnu dozu prirode u ovo kvalitetno vrijeme.

 

 

RAK

Pravo je vrijeme da se ozbiljno pozabavite ljubavnim i romantičnim vezama. Otkrit ćete da vas više ne zanimaju dokoni flertovi. Umjesto toga, prirodno ćete gravitirati prema ozbiljnijem i zrelijem romantičnom partneru. Također ćete početi razmišljati o svojoj dugoročnoj budućnosti i odnosima, a možda ćete čak početi poduzeti prve korake prema dugoročnoj predanosti.

 

 

LAV

Vanjski stres od posla i drugih aspekata života utjecat će na status vaše veze upravo sada. Ako se možete sjetiti važnosti odnosa i potrebe da svoju karijeru i obiteljski život držite strogo odvojenim, lako ćete prebroditi ovu oluju. Partner će vam danas biti velika podrška iako vam može trebati dosta vremena prije nego što shvatite njegovu vrijednost.

 

 

DJEVICA

Dan je najprikladniji za polaganje starih duhova na počinak jer katarzični utjecaji dolaze u igru. Novi počeci naznačeni su na svim frontama. Možete obnoviti svoje obećanje da ćete se voljeti, ili ćete možda upoznati nekoga tko će uvesti novo poglavlje u vašem životu. Morate identificirati što vas koči kako biste se mogli prepustiti i krenuti naprijed prema novom životu.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 20. Novembar: Jednom zodijaku će SRCE BITI NAJJAČE SLOMLJENO – ono što je sumnjao će POSTATI ISTINA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top