Evo što se događa 20. novembra sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ove nedelje imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Postoji slijed događaja kroz koje svemir traži da prođete. Ne da bi vas frustrirao, već da bi vam pomogao izgraditi svoje snove u tako snažnu stvarnost da ih ništa ne može srušiti.

Današnji dan služi kao podsjetnik da je vaš tempo bitan. Da je važno raditi stvari redoslijedom koji je u skladu s vašim najvišim ja. I da u konačnici dobro koje vas čeka nije razlog za žurbu, već za vježbanje strpljenja znajući da je to ono što vas čeka .

Mjesec će danas cijeli dan biti u Djevici donoseći iscjeljujuću i urednu energiju u sve.

Djevica ne samo da posjeduje moć iscjeljivanja, već također razumije da postoji ispravan redoslijed za obavljanje stvari, bez obzira koliko možda želite preskočiti izazovne dijelove i doći do onih koji uzbuđuju vašu dušu.

Samo zato što svemir kaže ne sada ne znači da kaže nikad.

To samo znači da ste vođeni tako da ćete se vjerojatno pobrinuti za aspekte svoje prošlosti koji bi mogli negativno utjecati na ono što se nadate izgraditi za budućnost.

Naginjući se i prepuštajući se božanskom toku, vidjet ćete da zapravo ono čemu se nadate manifestirati postaje stvarnost još brže.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom za nedelju, 20. novembar:

1. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Mjesec u vašem znaku danas vam daje sve osjećaje koji će vam pomoći da razriješite ono što se nedavno događalo. Više je nego vjerojatno da je došlo do sukoba između onoga što osjećate i onoga što mislite. To vas je možda navelo da u posljednje vrijeme budete pedantniji čak i do te mjere da se preispitujete.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Imate ogromnu količinu iscjeljujuće i detaljno orijentirane energije koju sada možete upotrijebiti da radi za vas. S planetarnom energijom danas ćete biti svjesniji svojih osjećaja i onoga što najviše cijenite. Preuzmite inicijativu od svemira i jednostavno usporite, niste nužno na krivom putu, samo trebate uzeti vremena za to.

Nastavak na sljedećoj strani…

Evo što se događa 20. novembra sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ove nedelje imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top