DNEVNI HOROSKOP ZA 20. Novembar: Evo kome su zvijezde danas namijenile DAN ZA PAMĆENJE…

OVAN

Puni ste pozitivnih vibracija. Ali nemojte ga pokušavati širiti među drugima. Ljudi neće pozdraviti vaš savjet! Ako budete šutljivi unatoč prepuni kreativne energije, možete se osjećati depresivno. Ali nemojte se truditi jer vaše priznanje nikamo ne vodi, samo se odgađa. Suzdržite se od prepuštanja trenutnim zadovoljstvima koja će vas u budućnosti skupo koštati.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vaša moć koncentracije i percepcije sada su na vrhuncu i to vas čini dodatno osjetljivim na ljude oko vas i njihovu nevolju. To će vam pomoći da popravite bilo kakvu prošlu povredu. Možda ćete doći u kontakt s nekim od koga ste otuđeni. Ovo je dobro vrijeme da nadoknadite razlike, čak i ako uključuje nekoliko neugodnih trenutaka.

 

 

BLIZANCI

Dan će vam vjerojatno biti vrlo naporan. Vjerojatno ćete primiti posjetitelje ili ćete možda planirati izlazak. Ovo može biti i vrijeme kada počinjete s velikim radovima na obnovi svoje kuće ili kupujete ili se preselite u novu kuću. Iako ćete morati biti vrlo aktivni tijekom dana, voljet ćete i uživati ​​u svakoj minuti.

 

 

RAK

Vremena i događaji će se oko vas promijeniti tako da ćete možda morati promijeniti dobro promišljenu odluku. Morate odgovornije reagirati na sve što vam život baci. Nećete moći pratiti raspored koji ste ranije izradili jer će se pojaviti nešto hitno i nepredvidivo. Ovaj će događaj vjerojatno utjecati na sve vaše kratkoročne planove.

 

 

LAV

Danas ćete volontirati za održavanje skladnog okruženja i kod kuće i na radnom mjestu. Bit će to uzbudljivo iskustvo i pojačat će vašu motivaciju da radite za mir. Međutim, nikome ne otkrivajte privatne podatke i budite spremni probaviti gorku istinu u slučaju da je morate saznati!

 

 

DJEVICA

Iako dan ukazuje na to da ćete uživati ​​u izvrsnoj zabavi, bilo bi pametno odvojiti malo vremena ujutro i dovršiti zadatke koji su vam ostali na čekanju. Također, prilagodite i uskladite svoj raspored s ostalim članovima obitelji i kolegama kako kasnije ne bi došlo do poteškoća ili nesporazuma. Danas također možete dobiti dobre vijesti.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. Novembar: Evo kome su zvijezde danas namijenile DAN ZA PAMĆENJE…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top