LJUBAVNI HOROSKOP za 10. Mart: OVAJ znak će imati NAJROMANTIČNIJI dan u životu – slijedi PONUDA za BRAK!

LJUBAVNI HOROSKOP za 10. Mart: OVAJ znak će imati NAJROMANTIČNIJI dan u životu – slijedi PONUDA za BRAK!

9 ožujka, 2024 0 By Admin 2

OVAN

Vrlo ste ljubomorni na svog partnera iako za to nemate valjani razlog. Problem leži u vama, a vi to sami sebi morate priznati. Nikoga ne možete silom zadržati uz sebe, ali možete puno dati i pružiti voljenoj osobi kako bi ona ostala uz vas.

 

 

BIK

Znate za što se borite i do čega vam je stalo. Međutim, zbog toga zapostavljate druge ljude u vašoj blizini i to njima nikako ne paše. Pokušajte uskladiti svoju želju da osvojite osobu koja vammse sviđa sa vašim svakodnevnim događajima. Ne zapostavljajte bliske osobe jer će vam se to osvetiti.

 

 

BLIZANCI

Vaše jake emocije vam donose nešto što ste mogli samo sanjati. Danas je dan kada će osoba koju ste zavoljeli prepoznati vašu ljubav i to vam direktno reći. Bit će to jedan od najljepših dana u vašem životu i ostvarenje vaših snova. Dan će biti obilježen bračnom ponudom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Malo ste umorni od svega pa tako i od ljubavi. Ne od ljubavi kao ljubavi, više vas vaš partner čini nervoznim nego inače. Pokušavate provesti miran dan ali to vam neće uspjeti. U kojem smjeru će krenuti dešavanja koja slijede na ljubavnom planu, teško je reći, zavisi od vas.

 

 

LAV

Ugodno će vas iznenaditi poziv od osobe iz vaše ljubavne prošlosti i nostalgično ćete razmišljati što bi bilo, kad bi bilo. Međutim, vrlo brzo ćete se osvijestiti i shvatiti što zapravo vaš bivši partner želi. Bit će to veliko razočaranje za vas i to će vam donijeti nove noćne more.

 

 

DJEVICA

Vi ste stvoreni za ljubav i želite provoditi vrijeme uz osobu koju volite. To je jako lijepo od vas, ali pokušajte shvatiti da svatko treba ponekad odmor i vrijeme za sebe. Nemojte zamjeriti partneru što je upravo današnji dan namijenio samo za sebe.

VAGA

Dugo ste ćekali taj poziv od te osobe i nestrpljivo ste očekivali dan kada će vam se javiti. Taj dan je danas i taj poziv će biti nešto najljepše što vam se dogodilo u posljednje vrijeme. Budite pametni i razumni, ne potencirajte stvari za koje želite da se dogode odmah. Strpljenje je jedino što vam može usrećiti naredne dane, a možda i cijeli život.

 

 

ŠKORPIJA

Veliko iznenađenje ćete doživjeti danas jer ćete shvatiti da jedna osoba gaji ljubavne osjećaje prema vama. Tu osobu ste smatrali prijateljem, ali vrijeme će pokazati da li će se razviti i nešto više od prijateljstva.

 

 

STRIJELAC

Danas na ljubavnom planu ništa posebno se neće dogoditi, provest ćete uobičajen dan sa svojim partnerom. Možda je to i dobro jer ste u zadnje vrijeme imali nekih nesuglasica, pa je ovo dobar trenutak da sredite svoje odnose.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Morate konačno shvatiti, da sva vaša nastojanja da pridobijete osobu koja vam se sviđa, su osuđena na propast. Ta osoba ne gaji nikakve osjećaje prema vama i to vam je nebrojeno puta naglasila. Vrijeme je da se okrenete drugim stvarima u životu i da potražite ljubav na drugom mjestu.

 

 

VODOLIJA

Vaša ljubavna dilema nije od jučer. Imate izbor, što mnogi drugi nemaju, a ponašate se kao da možete zadržati ljubavnu vezu sa dvije osobe. To će vam kad tad stvoriti velike probleme i vjerojatno ćete ostati bez obje osobe koje vam se sviđaju. Morate se odlučiti, učinite to već danas.

 

 

RIBE

Tmurni su vaši osjećaji, a sve je to zbog jedne osobe, one osobe koja je uzela vaše srce. Ne usudite se iskazati što osjećate prema toj osobi, a htjeli biste biti voljeni. Danas je dan da kažete ono što osjećate, a rezultat toga bit će sigurno pozitivan za vas, zvijezde tako kažu.