LJUBAVNI HOROSKOP za 19. Novembar: OVAJ znak će imati NAJROMANTIČNIJI dan u životu – slijedi PONUDA za BRAK!

OVAN

Vrlo ste ljubomorni na svog partnera iako za to nemate valjani razlog. Problem leži u vama, a vi to sami sebi morate priznati. Nikoga ne možete silom zadržati uz sebe, ali možete puno dati i pružiti voljenoj osobi kako bi ona ostala uz vas.

 

 

BIK

Znate za što se borite i do čega vam je stalo. Međutim, zbog toga zapostavljate druge ljude u vašoj blizini i to njima nikako ne paše. Pokušajte uskladiti svoju želju da osvojite osobu koja vammse sviđa sa vašim svakodnevnim događajima. Ne zapostavljajte bliske osobe jer će vam se to osvetiti.

 

 

BLIZANCI

Vaše jake emocije vam donose nešto što ste mogli samo sanjati. Danas je dan kada će osoba koju ste zavoljeli prepoznati vašu ljubav i to vam direktno reći. Bit će to jedan od najljepših dana u vašem životu i ostvarenje vaših snova. Dan će biti obilježen bračnom ponudom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Malo ste umorni od svega pa tako i od ljubavi. Ne od ljubavi kao ljubavi, više vas vaš partner čini nervoznim nego inače. Pokušavate provesti miran dan ali to vam neće uspjeti. U kojem smjeru će krenuti dešavanja koja slijede na ljubavnom planu, teško je reći, zavisi od vas.

 

 

LAV

Ugodno će vas iznenaditi poziv od osobe iz vaše ljubavne prošlosti i nostalgično ćete razmišljati što bi bilo, kad bi bilo. Međutim, vrlo brzo ćete se osvijestiti i shvatiti što zapravo vaš bivši partner želi. Bit će to veliko razočaranje za vas i to će vam donijeti nove noćne more.

 

 

DJEVICA

Vi ste stvoreni za ljubav i želite provoditi vrijeme uz osobu koju volite. To je jako lijepo od vas, ali pokušajte shvatiti da svatko treba ponekad odmor i vrijeme za sebe. Nemojte zamjeriti partneru što je upravo današnji dan namijenio samo za sebe.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 19. Novembar: OVAJ znak će imati NAJROMANTIČNIJI dan u životu – slijedi PONUDA za BRAK!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top