DNEVNI HOROSKOP za 8. Mart: Nekome će OSOBA iz PROŠLOSTI UZBURKATI DAN!

DNEVNI HOROSKOP za 8. Mart: Nekome će OSOBA iz PROŠLOSTI UZBURKATI DAN!

7 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Grupne aktivnosti mogle bi eskalirati gotovo do ludila. Novi kratkoročni ciljevi mogli bi zahtijevati mnogo rada. Možda ćete biti uhvaćeni u žurbi telefonskih poziva i zadataka. To bi se dugoročno trebalo pokazati vrlo pozitivnim za ciljeve grupe, ali zasad bi to moglo izluditi sve. Pokušajte ostati koncentrirani i jednostavno učinite ono što morate učiniti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Biste mogli primiti telefonski poziv od prijatelja ili rođaka kojeg dugo niste vidjeli. Ta bi osoba mogla najaviti posjet na čekanju, i to vrlo brzo! Vi i vaše kućanstvo mogli biste poludjeti pokušavajući mjesto učiniti prezentiranim. Vjerojatno ćete uživati ​​u posjetu, ali najava će izazvati privremeni kaos.

 

 

BLIZANCI

Vijesti o promjenama u vašem susjedstvu mogle bi zbuniti vašu zajednicu. To može uključivati ​​nova poduzeća, zakone ili uredbe koji ne pristaju svima. Možete očekivati ​​mnogo telefonskih poziva, improviziranih sastanaka i drugih kontakata sa zajednicom koji bi se mogli pretvoriti u žestoke svađe. Budite spremni i ostanite fokusirani.

 

 

RAK

Tehnologija bi vam danas mogla vratiti osobni projekt ili projekt vezan uz posao. Računala, telefoni ili druga važna oprema mogu se pokvariti i zahtijevati pozivanje servisera. Previše ljudi moglo bi se boriti za vašu pažnju i postaviti vam zahtjeve, zbog čega ćete se osjećati rastreseno. Iskušenje da izgubite živce i izađete moglo bi biti jako. Nemojte to činiti.

 

 

LAV

Velika društvena okupljanja, možda grupni događaji ili festivali, mogli bi vas staviti u središte uzbuđene gomile. U početku se moglo činiti uzbudljivim, ali nakon nekog vremena mogli ste se osjećati ugušeno. Ipak, nećete htjeti ništa propustiti pa ćete biti u nedoumici. U redu je otići na neko vrijeme i vratiti se. Gomila bi se trebala malo raspršiti do vašeg povratka.

 

 

DJEVICA

Previše zahtjeva moglo bi vas natjerati da se danas osjećate pomalo na rubu. Ako je moguće, ovo je dobar dan da se maknete na neko vrijeme, jer biste mogli osjetiti snažnu potrebu da saberete glavu. Odličan je dan za vježbanje ili izlazak na otvoreno ako vrijeme dopušta. Ponesite knjigu sa sobom i saberite misli.

VAGA

Govor ili predavanje koje čujete ili čitate mogli bi uzrokovati iznenadnu i drastičnu promjenu vašeg načina razmišljanja. Neke radikalne informacije mogle bi poništiti koncepte koje ste prihvatili godinama, a to bi vas moglo šokirati. Objektivno razmislite i shvatit ćete da to nije tako drastična promjena. U širem opsegu stvari, sve ideje proizlaze iz istog izvora.

 

 

ŠKORPIJA

Neke prilično šokantne informacije mogle bi utjecati na vašu trenutnu životnu situaciju i uzrokovati uznemirenost u vašem današnjem kućanstvu. To bi moglo izazvati veliku brigu, iako situacija vjerojatno nije tako strašna kako se čini. Smiri sve i objektivno sagledaj situaciju. Bolje je pronaći rješenja nego se naljutiti.

 

 

STRIJELAC

Telefonski poziv iz druge države ili zemlje mogao bi vam donijeti neke zapanjujuće informacije na vašem putu danas, probuditi vas u događajima i idejama o kojima dosad niste razmišljali. Možda ćete neko vrijeme biti u omami. Možda biste ovo htjeli pokrenuti prijatelji da biste vidjeli što misle. Mogle bi rezultirati zanimljivim raspravama. Do kraja dana nećete razmišljati na isti način!

 

 

JARAC

Ako pokušavate skupiti financije, današnji dan možda nije najbolji dan za to. Ostavite to za sada sa strane. Prepustite se svjetlijoj strani života. Okupite obitelj ili bliske prijatelje i krenite van. Možete uživati ​​u parku ili zoološkom vrtu. Podijelite smijeh i zbližite se. Te ozbiljnije stvari će vas i dalje čekati sutra.

 

 

VODOLIJA

Danas bi mogao doći iznenađujući telefonski poziv od bliskog prijatelja, poslovnog ili romantičnog partnera. Ta je osoba možda naišla na neočekivano uznemirenje i mora se usredotočiti na ponovno okupljanje. Ponuda pomoći mogla bi naići na oskudan entuzijazam jer bi se ta osoba mogla radije sama pobrinuti za stvari. Trik je u tome da pružite podršku i ne preuzimate probleme kao svoje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Neočekivani razvoj događaja mogao bi vas baciti u zamah. To bi moglo uključiti novu osobu u vaš život ili ponovno pojavljivanje nekoga iz prošlosti. Ta bi prisutnost mogla potaknuti osobne ili profesionalne promjene. To bi se moglo činiti kao mnogo za rješavanje, ali bi moglo biti dugoročno pozitivno. Ostanite mirni, rješavajte probleme jedan po jedan i zadržite smisao za humor.