DNEVNI HOROSKOP za 19. Novembar: Nekome će OSOBA iz PROŠLOSTI UZBURKATI DAN

OVAN

Grupne aktivnosti mogle bi eskalirati gotovo do ludila. Novi kratkoročni ciljevi mogli bi zahtijevati mnogo rada. Možda ćete biti uhvaćeni u žurbi telefonskih poziva i zadataka. To bi se dugoročno trebalo pokazati vrlo pozitivnim za ciljeve grupe, ali zasad bi to moglo izluditi sve. Pokušajte ostati koncentrirani i jednostavno učinite ono što morate učiniti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Biste mogli primiti telefonski poziv od prijatelja ili rođaka kojeg dugo niste vidjeli. Ta bi osoba mogla najaviti posjet na čekanju, i to vrlo brzo! Vi i vaše kućanstvo mogli biste poludjeti pokušavajući mjesto učiniti prezentiranim. Vjerojatno ćete uživati ​​u posjetu, ali najava će izazvati privremeni kaos.

 

 

BLIZANCI

Vijesti o promjenama u vašem susjedstvu mogle bi zbuniti vašu zajednicu. To može uključivati ​​nova poduzeća, zakone ili uredbe koji ne pristaju svima. Možete očekivati ​​mnogo telefonskih poziva, improviziranih sastanaka i drugih kontakata sa zajednicom koji bi se mogli pretvoriti u žestoke svađe. Budite spremni i ostanite fokusirani.

 

 

RAK

Tehnologija bi vam danas mogla vratiti osobni projekt ili projekt vezan uz posao. Računala, telefoni ili druga važna oprema mogu se pokvariti i zahtijevati pozivanje servisera. Previše ljudi moglo bi se boriti za vašu pažnju i postaviti vam zahtjeve, zbog čega ćete se osjećati rastreseno. Iskušenje da izgubite živce i izađete moglo bi biti jako. Nemojte to činiti.

 

 

LAV

Velika društvena okupljanja, možda grupni događaji ili festivali, mogli bi vas staviti u središte uzbuđene gomile. U početku se moglo činiti uzbudljivim, ali nakon nekog vremena mogli ste se osjećati ugušeno. Ipak, nećete htjeti ništa propustiti pa ćete biti u nedoumici. U redu je otići na neko vrijeme i vratiti se. Gomila bi se trebala malo raspršiti do vašeg povratka.

 

 

DJEVICA

Previše zahtjeva moglo bi vas natjerati da se danas osjećate pomalo na rubu. Ako je moguće, ovo je dobar dan da se maknete na neko vrijeme, jer biste mogli osjetiti snažnu potrebu da saberete glavu. Odličan je dan za vježbanje ili izlazak na otvoreno ako vrijeme dopušta. Ponesite knjigu sa sobom i saberite misli.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 19. Novembar: Nekome će OSOBA iz PROŠLOSTI UZBURKATI DAN

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top