Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 19. novembra

Ovo su dani kada osjećamo pritisak kraja godine koja se bliži, a ova sezona nas inspirira da obavimo stvari i skrenemo ih s puta.

To nije nužno težak zadatak za izvršiti, jer neke od stvari koje su nam bile na umu doista trebamo izraziti, budući da su neke od njih toliko pozitivne i energične da bi bilo šteta pustiti trenutak da prođe.

Trenutak neće proći; ne za vrijeme Merkura u Strijelcu, i istovremeno nam daje hrabrost da kažemo nešto vrlo odvažno – i uzbudljivo, svojoj voljenoj osobi.

Merkur u Strijelcu nas inspirira da izgovaramo riječi ljubavi. Tako je jednostavno. Raspon izražavanja ljubavi ovisi o nama, ali snaga iza riječi postoji i mi želimo stajati iza tih riječi.

Ovo je vrijeme kada se otresemo straha koji možda imamo i učinimo nešto glupo…kao što je zaprositi brak. I dok brak nije šašav, prosidba braka svakako se može pretvoriti u šašavo, šašavo, ali iskustvo puno ljubavi.

Ovu godinu završavamo u ljubavi i povjerenju.

Energija Strijelca je dobronamjerna i mudra. Njegov utjecaj na nas je onaj koji nam pomaže da učinimo pravu stvar. Iako su tri horoskopska znaka u astrologiji pogođena njime više nego ostali, on još uvijek ima utjecaj na sve nas i omogućuje nam da vjerujemo u pozitivan dan, ispunjen nadom.

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi 19. novembra su:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Kada dođete u raspoloženje da svoju voljenu osobu obasipate riječima za koje znate da će im se zavrtjeti u glavi od radosti, ne suzdržavate se. A tijekom Merkura u Strijelcu, imat ćete primo priliku pustiti da pokida; poznavajući vas, možda biste čak posegnuli za poezijom.

Takav si laskavac i zavodnik, Ovan, i iako ti se JAKO sviđa zvuk vlastitog glasa dok sipaš ljubav po svom partneru, još ti se više sviđa način na koji reagira na tebe.

Ponekad je to ono o čemu se radi za vas; trenuci koji se ne sude. Vrijeme provedeno s ljubavlju koja vam govori ‘u redu je ponašati se glupo ili govoriti nečuveno smiješne ili divlje strastvene stvari’.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

U tome ste vrlo dobri i tako, kada prođe tranzit poput Merkura u Strijelcu, već ste potpuno spremni biti najveća dušica na svijetu. Upravo ćeš usrećiti nekoga, Ovan.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 19. novembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top