LJUBAVNI HOROSKOP za 18. Novembar: Jedna veza se guši od problema, danas je dan da se problemi rješe ili da se raziđu…

OVAN

Dan je savršen da očistite zrak i iznesete na vidjelo sve latentne probleme vaše veze. Ovo čišćenje zraka je prijeko potrebna vježba koju ste odgađali. Pomoći će očistiti vaš odnos i udahnuti mu novi život. Očekujte uživanje u sjajnoj romantičnoj gesti pred kraj dana.

 

 

BIK

Vrijeme je idealno za biti sa svojim romantičnim partnerom jer će vas iz tog kutka obasipati ljubav, privrženost i pažnja. Uzmite geste u duhu u kojem su namijenjene i uživajte u njima bez kritiziranja. Izbjegavajte tvrdoglavost ili iskopavanje starih rana u vrijeme kada se vaš partner osjeća posebno zaljubljeno. Također možete uzvratiti intimnom romantičnom gestom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Morate skinuti ružičaste naočale kada pregledate svoju trenutnu vezu i poduzeti neophodan drastičan korak. Nemojte povlačiti vezu samo zato što je zamišljeno ili zbog društvenog pritiska. Ispitajte čini li vas sretnim, a ako to ne čini, onda je pravo vrijeme da to odbacite.

 

 

RAK

Danas se u vašoj vezi mogu pojaviti nesporazumi. Vjerojatno ste postupili iz dobrih namjera, ali niste uspjeli uzeti u obzir sve implikacije vaših postupaka za druge uključene. Rezultat je da će vaš partner na vaše čiste motive gledati prilično drugačije. Trebat će vam puno strpljenja da riješite ovu situaciju.

 

 

LAV

Ovo je dan uspostavljanja novih veza. Trebali biste se obratiti danas. Danas su na planu nova prijateljstva, partnerstva ili čak afere. Sada ćete biti uronjeni u vrtlog društvenih aktivnosti koje će vas dovesti u kontakt s novim potencijalnim prijateljima ili partnerima. Ali pazite da ne zanemarite one koji su vam bliski dok nastavljate nove veze.

 

 

DJEVICA

Jako ste željni impresionirati nekog posebnog koga ste nedavno naišli. Ali netko bi vam mogao dati loš savjet da vam pokvarite dojam o tom nekom posebnom. Možda ste i vi i vaš savjetnik očarani istom osobom. Stoga budite oprezni i budite sami. Također, ako je moguće, pokušajte biti prvi koji će preuzeti inicijativu.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 18. Novembar: Jedna veza se guši od problema, danas je dan da se problemi rješe ili da se raziđu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top