LJUBAVNI HOROSKOP za 17. Novembar: Netko će se uvjeriti da se OPET ZALJUBIO u KRIVU OSOBU i PATIT ĆE…

OVAN

Posljednjih nekoliko dana tjeskoba i sumnje u vašu sadašnju ili buduću vezu okupirale su vam um. Danas će sve sumnje biti otklonjene i moći ćete svog partnera kao i odnos sagledati u jasnom svjetlu. Moći ćete donijeti jasnu i informiranu odluku o svom ljubavnom životu.

 

 

BIK

Čini se da vam je dosta veza i dosadile su vam kratke i drhtave veze. Vrijeme je za hibernaciju u svojoj privatnoj zoni u koju tijelo ne može zaviriti! Ako ne možete raskinuti iz problematične veze, onda se barem malo odmorite od nje nakon što obavijestite i uvjerite partnera u to.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Od vitalnog je značaja da ne dopustite da se u vašoj vezi nakuplja tvrdoglavost. Vaš partner nije raspoložen za kompromise. Dakle, morate imati puno više razumijevanja i fleksibilnosti. Ali ovaj će stav zapravo poboljšati vaš romantični život, a vaš će se partner također početi osjećati mnogo ljubaznije. Pokušajte obnoviti svoju staru vezu smislenom gestom.

 

 

RAK

Možda ćete morati donijeti neku tešku odluku u vezi sa svojim ljubavnim životom, a iako vam se to ne sviđa, ovo je najbolje vrijeme za to. Samo vi možete odlučiti hoćete li dopustiti prošlim iskustvima ojačati vašu odlučnost ili potkopati vaše samopouzdanje. Način na koji tumačite prošlost imat će veliki utjecaj na vašu odluku.

 

 

LAV

Možda ćete se u ovom trenutku osjećati pomalo razočarano. Izlazili ste s mnogim osobama suprotnog spola i dalje ne možete pronaći nikoga tvog ukusa i stasa. Obitelj te pritiska da vežeš čvorove. Pokušajte uvjeriti ljude kod kuće da pričekaju pravu osobu, a do tada vam pustite da u potpunosti uživate u svojoj samci!

 

 

DJEVICA

Afere će danas biti prilično vrijedne! Bit ćete neodoljivi za one koji će vas danas ispratiti na putovanje. Ako vam padne na pamet bilo kakva sumnja da je ono što radite ispravno ili ne, odvojite trenutak da ponovno procijenite svoju odluku. Ali sada ste odrasli, tako da se nećete morati suočiti s mnogo izazova jer se prepuštate užicima!

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 17. Novembar: Netko će se uvjeriti da se OPET ZALJUBIO u KRIVU OSOBU i PATIT ĆE…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top