DNEVNI HOROSKOP za 18. Novembar: Jedan znak dobija hrpu dezinformacija, ali bitno je da sluša svoj instinkt!

OVAN

Vi ste raspoloženi i energični! Pozovite svoje prijatelje i priredite zabavu. Uživajući se u slavi, možda ćete biti neoprezni prema opasnosti koja vas čeka u bliskoj budućnosti! Nemojte paničariti, to ne ukazuje na štetu od strane osobe. Vaše zdravlje može biti narušeno zbog prekomjerne konzumacije obroka koje vaš želudac ne može probaviti. Stoga planirajte rutinsku tjelovježbu i zadržite snagu dulje!

 

 

BIK

Možda ćete danas dobiti dosta dezinformacija. Bolje je osloniti se na vlastitu prosudbu i rasuđivanje nego slušati druge i biti pod utjecajem drugih. Pokušajte pronaći istinu svojim tempom na svoj način i vjerojatno ćete doći do najbolje odluke. Prijeko potrebno planiranje odmora je u zraku.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vjerojatno ste se posljednjih dana osjećali ignorirano, ali danas ćete privući pažnju svih. Svjetlo pozornosti bit će usredotočeno na vas, a vi ćete to opravdati tako što ćete se lako prilagoditi prigodi. To može biti povezano s pojavom novog prijatelja, ponovnim pojavljivanjem starog ili nekom situacijom na poslu.

 

 

RAK

Vijesti o financijskoj dobiti mogu usrećiti vas i vaše najmilije. Postoji osjećaj da se stvari pozitivno okreću. Ugodno ste prezentabilni. Izađite i upoznajte ljude. Iz vaših udruga izniknut će nove prilike koje će se dugoročno pokazati korisnima. Možete unijeti promjenu u svoju kuću bilo strukturalno ili obiteljsko.

 

 

LAV

Dan vam može biti pomalo zbunjujući zbog relativnih položaja planeta. Vaš će se um i dalje brinuti o nekom dosadnom problemu, ali nema smisla pretjerivati ​​o tome jer je malo vjerojatno da ćete pronaći bilo kakvo održivo rješenje. Također ćete dobiti neke kontradiktorne informacije zbog kojih možete revidirati neke stavove kojih ste dugo imali.

 

 

DJEVICA

Općenito, ovo će za vas biti emotivan dan. Možda ćete morati razgolititi svoje najdublje misli i osjećaje. To je zastrašujuća perspektiva jer to prije niste učinili, ali ako učinite ovaj korak, odvest će vas bliže emocionalnom ispunjenju. Netko u vašoj blizini također može postati emocionalan i vaš odgovarajući odgovor sada je od vitalnog značaja.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 18. Novembar: Jedan znak dobija hrpu dezinformacija, ali bitno je da sluša svoj instinkt!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top