DNEVNI HOROSKOP za 17. Novembar: Biku stiže FINANCIJSKI DOBITAK, Rak mora donijeti ISPRAVNU ODLUKU, Vagi će se SREĆA osmjehnuti…

OVAN

Od vitalnog je značaja da svu vjeru stavite na svoj logički um, a ne na instinkt koji se pokazao ne tako pouzdanim. Ovo je obavezno kada imate posla s nekim tko vam je blizak, ali možda se urotio protiv vas. Ne biste se trebali ustručavati poduzeti odlučnu akciju nakon što shvatite što vam um govori da učinite.

 

 

BIK

Vaša pretjerana emocionalna priroda iako pomaže potrebitima, ali vas ponekad može zadaviti u neugodnoj situaciji. Potražite pomoć partnera da izađete iz takve situacije. Ovo je vrijeme za neku intimnu i tajnu komunikaciju. Financijski dobici su najvjerojatnije mogući, ali držite se podalje od kockanja. Recite svoje riječi oprezno kako ne bi povrijedile voljenu osobu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda ćete danas krenuti u malo vjerojatno partnerstvo. Pružit će vam romantiku, uzbuđenje i avanturu, no hoće li biti uspješan u svojoj potrazi ostaje za vidjeti. Pomoć i podrška mogu doći iz potpuno neočekivanog sektora. Međutim, ova će se prilika otvoriti samo za kratko vrijeme. Dakle, morate biti brzi i odlučni.

 

 

RAK

Kada je u pitanju donošenje odluka, možda ćete biti vučeni između srca i uma. Ovo je enigma. Slušajte svoje instinkte i na kraju ćete donijeti ispravne odluke. Vaša obitelj i voljeni trebaju vašu pažnju. Provedite malo kvalitetnog vremena s njima. Dobar je trenutak za planiranje putovanja. Možda ćete putovati u nadolazećem tjednu.

 

 

LAV

Ovo je vrijeme da uložite sve svoje napore u ono u što vjerujete i vrlo brzo ćete požnjeti bogate nagrade. Nedavno ste se igrali s nekoliko ideja. Sada ih trebate izvršiti i to će zahtijevati svu vašu pažnju. Iako će to biti naporno vrijeme, nagrade će stići uskoro i nadmašit će vaša očekivanja.

 

 

DJEVICA

Danas ćete razviti prirodnu sklonost tvrdoglavosti. Nažalost, vjerojatno ćete kopati u pete čak i kada logično shvatite da to nije u vašem interesu. Osvijetliti. Morate jasno razmišljati i činiti ono što vam um predlaže umjesto da djelujete prema svojim instinktima. Ako se uspijete malo popustiti, situacija se može brže riješiti i bit ćete puno sretniji.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 17. Novembar: Biku stiže FINANCIJSKI DOBITAK, Rak mora donijeti ISPRAVNU ODLUKU, Vagi će se SREĆA osmjehnuti…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top