VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: Saznajte kome će OVAJ VIKEND biti SJAJNA PRILIKA da PRONAĐE LJUBAV SVOG ŽIVOTA!

OVAN

Obično imate jasnu ideju o svom mišljenju o bilo kojoj temi, no danas vaša sposobnost možda nije tako dobro definirana kao inače. Ako idete na spoj, tada bi vaše rasprave mogle biti široke i krajnje fascinantne; možete čak odlutati na temu osjećaja, ali možda bi bilo mudro ne nastaviti dalje od toga.

 

 

BIK

Značajan planetarni aspekt dana može vas zbuniti oko svojih osjećaja. S jedne strane, imate listu razloga dugih koliko i vaša ruka zašto ne biste trebali imati ništa više s određenom osobom; ali s druge strane, jako vas privlače njegove divne oči, njegova očaravajuća poezija i čarobni smisao za humor. Teško…

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Obično imate prilično odlučan pristup ljubavi i romantici i neposredan osjećaj da li bi određena osoba bila prava za vas ili ne. Međutim, značajan planetarni aspekt dana znači da ćete jednom možda upasti u zbrku i odabrati nekoga potpuno neprikladnog za vas. Ovo ne mora biti katastrofa kakva bi mogla biti, jer možete samo naučiti korisnu lekciju.

 

 

RAK

Značajan planetarni aspekt dana potiče vas da sve svoje logične razloge zašto želite izaći na spoj s određenom osobom ostavite po strani. Potajno sumnjate da razlozi koje ste usvojili ionako nisu pravi i da imate mnogo privlačniji, ali manje očiti plan za želju biti u njegovom društvu. Prestanite razmišljati i krenite s tokom!

 

 

LAV

Planetarna atmosfera može izazvati pomutnju u vašim odnosima s jednim ili dva obožavatelja. Nije da ne možete odlučiti tko vam se najviše sviđa, jer oboje volite isto. Samo što oboje imaju osobine koje se ističu i zbog kojih ih želite jednako voljeti, umjesto da budete dovoljno hrabri da donesete konačnu odluku.

 

 

DJEVICA

Snažno ste svjesni koliko je određena osoba fascinirana vama. Planetarna atmosfera to čini očiglednim, a budući da volite osjećaj da imate kontrolu, ovo je za vas posebno sretno stanje. To znači da ga, poput mačke, možete zadirkivati ​​i igrati se kako god želite. Ali vaš mali miš vas zbog ovoga neće poštovati!

Nastavak na idućoj stranici…

VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: Saznajte kome će OVAJ VIKEND biti SJAJNA PRILIKA da PRONAĐE LJUBAV SVOG ŽIVOTA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top