VIKEND HOROSKOP: Tajne iz PROŠLOSTI će se SAZNATI i  više NIŠTA NEĆE BITI ISTO!

VIKEND HOROSKOP: Tajne iz PROŠLOSTI će se SAZNATI i više NIŠTA NEĆE BITI ISTO!

11 travnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Vaša sposobnost koncentracije danas će biti poboljšana. Ako trebate studirati ili se baviti detaljnim poslom, ovo će biti pravo vrijeme za to. Hobiji koji zahtijevaju puno fokusa također bi vam mogli privući pažnju. Čak i ako krdo slonova koji trče kroz vaš prostor, vjerojatno nećete izgubiti koncentraciju. Izvucite svoje najintenzivnije zadatke i ugodan vam dan.

 

BIK

Vrijeme je da ustanete i krenete. Ako vaš posao ili kućni život naginje sjedilačkom životu, vaše zdravlje može narušiti ako se ne bavite nekom tjelesnom aktivnošću. Ne samo da je vaše tijelo pogođeno nedostatkom tjelovježbe, već se i vaš um i emocionalna sklonost s vremenom mogu iscrpiti. Čak i svakodnevna šetnja ili bavljenje nekim sportom jednom tjedno mogu napraviti veliku razliku. Probajte nešto danas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Izvrstan je dan za istraživanje svoje kreativnosti. Ovo vjerojatno nije novost za vas, budući da ste umjetnički. Ostati usredotočen na jednu stvar može biti druga priča. Današnja energija može vam dati dodatnu koncentraciju koja vam je potrebna za dovršetak kreativnog projekta. Iskoristite ovo na najbolji način tako što ćete završiti nešto što ste ranije započeli ili se uhvatiti u koštac s novim projektom. Zabavite se izražavajući se i stvarajući!

 

RAK

Izlazak na lakši način danas vas neće dovesti u iskušenje. To ne znači da obično preferirate ovaj pristup, na bilo koji način; ipak je sigurno reći da su svi s vremena na vrijeme u iskušenju. Za vas, međutim, nije tako, jer vam planetarni aspekti daju snagu da poduzmete sve potrebne korake, koliko god oni bili dugi. Ostanite pri svome ako vas partner pokušava uvjeriti u suprotno.

 

LAV

Praktičnost i planiranje dobro će vam ići danas. Dobar je trenutak da dugo pogledate svoju financijsku situaciju. Jeste li tamo gdje želite biti? Imate li planove za nastavak puta? Imate li dovoljan novčani tok? Razmislite što biste željeli poboljšati i napravite neke planove. Možete uključiti razgovor s financijskim planerom ili bankarom od povjerenja kako biste stvorili više opcija za sebe.

 

DJEVICA

Super je dan za donošenje odluka. Možete sjediti na ogradi malo predugo kada je riječ o ozbiljnim izborima. Zgrabite energiju koja teče iz današnjih planetarnih aspekata, napravite popis stvari o kojima treba odlučiti u područjima posla, veza i financija i idite niz popis jednu po jednu. Nemojte se bojati pogriješiti. Bolje je to nego potpuno propustiti, zar ne?

VAGA

Izvrstan je dan da pokrenete neke svoje ideje. Hrabrost koja vam je potrebna za napredovanje dostupna vam je s današnjim planetarnim aspektima. Sve što trebate učiniti je koristiti ga. Ako vam misli nisu jasne, sjednite i zapišite svoje ideje. Zabilježite korake koje trebate poduzeti da bi se stvari pokrenule, a zatim napravite svoj korak. Ne dopustite da vas strah ili nesigurnost sputavaju!

 

ŠKORPIJA

Obnovljeni osjećaj vrijednosti i integriteta možda će vam danas biti prisutan. Povezivanje s ovim može biti izuzetno poticajno, jer sve može staviti u perspektivu za vas. S vašim marljivim sklonostima može biti lako odlutati od stvari koje su vama kao osobi najvažnije. Iskoristite ovaj dan na najbolji način tako što ćete stupiti u kontakt sa sobom. Ako vodite dnevnik, istražite svoje raspoloženje na papiru.

 

STRIJELAC

Rješavanje spora može biti na vašem dnevnom redu danas. Možda ćete se uhvatiti usred gulaša ako ne budete oprezni. Ako se to dogodi, najmudrije bi moglo biti povući se. Kada ste u ovoj poziciji (posebno s dvoje ljudi do kojih vam je stalo), rezultat će nekoga povrijediti, a to možete biti samo vi. Ako im kažete da vam je oboje previše stalo da biste se uključili, velike su šanse da će vam biti daleko bolje.

 

JARAC

Vjerojatno ćete se danas osjećati prilično energično, što je pravo vrijeme da obavite prijeko potrebno čišćenje i organiziranje. Zašto se ne pozabavite tim ormarima, tavanima i spremištima? Ako morate raditi, vašem stolu, radnom prostoru i ormarima za spise treba malo pažnje. Zamislite samo kako će biti sjajan osjećaj kada sve bude u redu! Maksimalno iskoristite svoju energiju tako što ćete postići onoliko koliko možete.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Danas se što više aktivirajte. Ovo bi zaista moglo poboljšati vaše cjelokupno zdravlje, pogotovo ako ste u posljednje vrijeme bili sjedeći. Isprobajte nešto zabavno poput bavljenja sportom ili odvođenja psa u šetnju. Vrtlarstvo ili košenje travnjaka su druge aktivnosti koje su bolje za vas od cjelodnevnog sjedenja. Fizički pokret može smanjiti stres i dati vam osjećaj postignuća. Svaki dio vas ima koristi od aktivnosti. Provjerite.

 

RIBE

Dobro donošenje odluka danas će biti istaknuta prednost. Izvrsno je vrijeme da napravite popis stvari koje ste ili odgodili ili niste uspjeli riješiti. To ne moraju biti stvari koje se odnose samo na posao ili financije. Razmislite o ulaganju truda iu svoj osobni život. Ako postoje problemi oko prijatelja, vašeg romantičnog partnera ili obitelji, ovo je izvrsna prilika da smislite opcije.