VIKEND HOROSKOP: Tajne iz PROŠLOSTI će se SAZNATI i više NIŠTA NEĆE BITI ISTO!

BITI

OVAN

Vaša sposobnost koncentracije danas će biti poboljšana. Ako trebate studirati ili se baviti detaljnim poslom, ovo će biti pravo vrijeme za to. Hobiji koji zahtijevaju puno fokusa također bi vam mogli privući pažnju. Čak i ako krdo slonova koji trče kroz vaš prostor, vjerojatno nećete izgubiti koncentraciju. Izvucite svoje najintenzivnije zadatke i ugodan vam dan.

 

BIK

Vrijeme je da ustanete i krenete. Ako vaš posao ili kućni život naginje sjedilačkom životu, vaše zdravlje može narušiti ako se ne bavite nekom tjelesnom aktivnošću. Ne samo da je vaše tijelo pogođeno nedostatkom tjelovježbe, već se i vaš um i emocionalna sklonost s vremenom mogu iscrpiti. Čak i svakodnevna šetnja ili bavljenje nekim sportom jednom tjedno mogu napraviti veliku razliku. Probajte nešto danas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Izvrstan je dan za istraživanje svoje kreativnosti. Ovo vjerojatno nije novost za vas, budući da ste umjetnički. Ostati usredotočen na jednu stvar može biti druga priča. Današnja energija može vam dati dodatnu koncentraciju koja vam je potrebna za dovršetak kreativnog projekta. Iskoristite ovo na najbolji način tako što ćete završiti nešto što ste ranije započeli ili se uhvatiti u koštac s novim projektom. Zabavite se izražavajući se i stvarajući!

 

RAK

Izlazak na lakši način danas vas neće dovesti u iskušenje. To ne znači da obično preferirate ovaj pristup, na bilo koji način; ipak je sigurno reći da su svi s vremena na vrijeme u iskušenju. Za vas, međutim, nije tako, jer vam planetarni aspekti daju snagu da poduzmete sve potrebne korake, koliko god oni bili dugi. Ostanite pri svome ako vas partner pokušava uvjeriti u suprotno.

 

LAV

Praktičnost i planiranje dobro će vam ići danas. Dobar je trenutak da dugo pogledate svoju financijsku situaciju. Jeste li tamo gdje želite biti? Imate li planove za nastavak puta? Imate li dovoljan novčani tok? Razmislite što biste željeli poboljšati i napravite neke planove. Možete uključiti razgovor s financijskim planerom ili bankarom od povjerenja kako biste stvorili više opcija za sebe.

 

DJEVICA

Super je dan za donošenje odluka. Možete sjediti na ogradi malo predugo kada je riječ o ozbiljnim izborima. Zgrabite energiju koja teče iz današnjih planetarnih aspekata, napravite popis stvari o kojima treba odlučiti u područjima posla, veza i financija i idite niz popis jednu po jednu. Nemojte se bojati pogriješiti. Bolje je to nego potpuno propustiti, zar ne?

Nastavak na idućoj stranici…

VIKEND HOROSKOP: Tajne iz PROŠLOSTI će se SAZNATI i više NIŠTA NEĆE BITI ISTO!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top