Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 17. novembra

Danas su tri horoskopska znaka najsretnija u ljubavi.  Kako je lijepo moći računati da će se dogoditi nešto dobro, nešto pozitivno i poticajno.

Ovo je učinak Venere u trigonu s Jupiterom i donosi nam radost, nadu i obnovljeni pogled na ljubav, kao i na sam život. Danas ne nalazimo stvari za razdvajanje, niti tražimo sve načine na koje nas naši romantični partneri razočaravaju; zapravo je sasvim suprotno.

Danas ćemo dati sve od sebe da vidimo što je lijepo i rijetko kod naših partnera. Jupiterova energija je poput ljekovitog melema i ima moć umiriti i najtvrđa srca.

Evo nas, sredina novembra, na kraju sezone Škorpiona, i iskreno, svi smo spremni za pauzu.

Ne namjeravamo ovo više trpjeti; mi samo želimo ljubav, mir i sposobnost da vjerujemo u lijepu i zadovoljavajuću budućnost. Današnji dan stavlja sve te ideale na kartu, a s Venerom u trigonu Jupiter na čelu, vrlo je malo toga što bi nas spriječilo da postignemo ono što smo zacrtali.

Dakle, ljubav se uzdiže na vrh našeg današnjeg iskustva. Ne možemo ne osjećati se dobro oko svega, a iako smo možda fokusirani na ljubav, optimistični smo i oko drugih tema. Ovaj dan je možda sjajan za naše ljubavne živote, ali ne oduzima baš ništa ni od naših poslovnih života.

Ovaj dan također donosi blistavo zdravlje i dobre medicinske nalaze. Moć prema Veneri u trigonu Jupiter, za to se temelji na čistoj dobroti.

Tri horoskopska znaka koji imaju najviše sreće u ljubavi 17. novembra su:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ono što je doista divno kod tebe, Bik, je to što ti upravo sada, u ovom trenutku u tvojoj povijesti, ide toliko dobro da si postao nezaustavljiv. Vaša pozitivna energija je zarazna i svatko tko vam se približi osjeti je i procesuira.

U ljubavi ćete vidjeti da ste podjednako nezaustavljivi, a to je i zato što vas podržava tranzitni Venera u trigonu Jupiter, koji vam pomaže da vidite budućnost s partnerom, a ta vizija je odlična. Kao da ste shvatili trik života, a ono što ste otkrili je da je pozitivna energija jedini put.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nanosite ga obilato, kako se kaže, i po izgledu vam se čini da dobijete sve što zamislite. Također ste sretni što imate partnera koji je praktički vaš blizanac; oni vjeruju u moć dobrote, a vjeruješ i ti, i vau, radi li vam to ikad oboje.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 17. novembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top