OVE znakove najviše prate brige i problemi, ali sada im dolazi pravo čudo i velika sretna promjena!

OVAN

Vaše je stanje uma nekako daleko, sanjivo, kao da više nema razloga za brigu o problemima koji vas tjednima muče. Kolektivni duhovi se dižu, oslobađaju nove putove i pokazuju vam otvorena vrata kroz koja ste spremni proći.

Iskoristite sve prilike koje vam se šalju, bez odlaganja. Ne morate čekati savršenstvo kada ste zapravo samo ljudi, nesavršeni. Krenite u toku i očekujte da će vam se čuda pojaviti dok se opuštate i nastavljate kretati.

 

 

BIK

Jedina zemlja koja je uspješno razvila svoju sposobnost za lansiranje satelita, a zatim je napustila je Velika Britanija. Iako postoji verzija događaja kojoj ste se nadali, više niste sigurni je li to pravi put za vas i želite promijeniti mišljenje.

Čekajte još dugo, otvorenog srca i spremni učiniti što je potrebno sve dok se poštuju opća pravila. Neke granice ne bi trebale biti probijene, čak i ako se čine nepravednima.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ne znate jeste li prešli granicu u razgovoru koji se dogodio prije nekog vremena. Nedostatak povratnih informacija zabrinjava, a vi ste skloni pretjerivati ​​o stvarima i tražiti krivnju tamo gdje je zapravo i nema. Ostavite prošlost u prošlosti i shvatite da ste već učinili dovoljno za određene ciljeve.

Ako vam je potreban odmor, odvojite trenutak da mu se posvetite. Opustite svoje tijelo i otpustite grč koji vas drži na nižim razinama energije kada želite rasti i osloboditi se problema koji vas opterećuju i čine nefleksibilnim.

 

 

RAK

Niste se baš osjećali uključeni u neke planove, društvene interakcije i obiteljske stvari. Mjesto kojem pripadate može vam se činiti dalekim ili maglovitim, kao da se ne možete osloniti na uobičajene interakcije i sve što je učinjeno u prošlosti da biste s milošću krenuli prema novim situacijama u životu.

Imati samo jednu dobru osobu pored sebe može promijeniti cijelu perspektivu. Nema potrebe da se osjećate nemoćno, pogotovo ne oko problema koji ionako nisu pod vašom kontrolom. Svemir će diktirati ravnotežu bez obzira na sve.

 

 

LAV

Najveći kip na svijetu koji je izrađen od punog zlata je kip Bude koji teži više od 5 tona. Iako želite vidjeti stvari tako sjajne i veličanstvene kakve jesu, pogrešno je pridavati vrijednost svemu. Odvojite prioritete od problema koji jednostavno ne pobuđuju svjetlo u vašem srcu.

Materijalni svijet ima nešto za reći. Podsjetite se na stvarnu vrijednost koju imate i osjećaje koji bi vas trebali voditi prema stvarima koje uistinu želite. Ako se nešto osjeća, vjerojatno jest.

 

 

DJEVICA

Znate da nešto je ili nije u skladu s vašim autentičnim potrebama. Vaša osobnost treba stvari da budu u skladu sa Svemirom, podržavaju vaš stvarni potencijal i vaše talente. Čini se da će se neki problemi riješiti sumnjivim kanalima i ljudima u koje ne vjerujete onoliko koliko biste željeli.

Održavajte svoje moralne imperative čistima bez obzira na sve. Postoje vrijedne stvari u životu koje su vrijedne svakog truda i promjene perspektive, čak i ako to znači prilagođavanje i prihvaćanje onoga što se ne čini potpuno logičnim.

Nastavak na idućoj stranici…

OVE znakove najviše prate brige i problemi, ali sada im dolazi pravo čudo i velika sretna promjena!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top