NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 18. do 25. Augusta: U život jednog zodijaka ulazi LJUBAVNA SREĆA i RADOST na koju DUGO i STRPLJIVO ČEKA!

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 18. do 25. Augusta: U život jednog zodijaka ulazi LJUBAVNA SREĆA i RADOST na koju DUGO i STRPLJIVO ČEKA!

17 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Nedeljni ljubavni horoskop: Ne zna se što će se dogoditi ovog tjedna u vašem ljubavnom životu! Nepredvidiva energija planeta mogla bi vas staviti na emocionalni tobogan – ali na sreću, što god da je, ipak bi vam trebala izmamiti osmijeh na lice. Moguće je da će vam netko od rođaka dogovoriti spoj na slijepo s nekim, a da vam ništa ne kaže o tome. Možda ćete se ugodno iznenaditi! Ako ste u vezi, ta energija bi se lako mogla manifestirati kao iznenadna odluka da imate dijete. Nemojte se bojati posegnuti i zatražiti ono što želite.

 

 

BIK

Komunikacija s ljubavnim interesom počinje se poboljšavati. Oni u vezama mogli bi otkriti da je mnogo lakše pronaći prave riječi jedno za drugo. Ako ste slobodni, to bi moglo dovesti do toga da upoznate nekoga u najnovijoj aplikaciji za upoznavanje i započnete razgovor. U svakom slučaju, vaš izbor o vašem ljubavnom životu sada je glavni fokus. Ako je potrebno, možete donositi logične odluke i nećete se previše zavući u romansu iz bajke. Bez obzira koliko ste razumni, Planeti bi mogli unijeti dramu u vaš društveni život. Prijatelj je možda razvio osjećaje prema vama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubavna i partnerska pitanja se zahuktavaju za vas ovog tjedna!  Ovo je ključni aspekt za neočekivanu akciju, a usredotočen je na vaš sektor odnosa i komunikacije. Prijevod? Vi i vaš partner imat ćete priliku donijeti brzu odluku da učinite nešto zajedno što bi zaista moglo začiniti stvari u vašoj vezi. Singl? U svakom trenutku možete sresti nekoga tko vas potpuno privuče — u svom susjedstvu. Ovo novo potencijalno ljubavno zanimanje moglo bi biti posebno privlačno zahvaljujući njihovom znanju o neobičnoj temi. Drži oči otvorene!

 

 

RAK

Malo je reći da ćete ovog tjedna imati sreće u ljubavi! Nije potrebno puno da se sastavi ovo predviđanje: sretna iznenađenja u ljubavi dolaze vam! Ako ste slobodni, sigurno biste mogli upoznati nekoga na najneočekivaniji način. Za one koji su već vezani, vaša voljena osoba bi vas mogla iznenaditi poklonom ili sretnom viješću. Financijski bi blagoslov također mogao biti dio ove slike.

 

 

LAV

Ako želite nešto drugačije u svom ljubavnom životu, morate učiniti nešto drugačije – i svakako morate razmišljati o nečem drugom. Ovog tjedna želite poduzeti djelotvorne korake prema progresivnim promjenama. Svemir vam pomaže da budete jaki i ponosni na ono što vam je potrebno u romantičnoj vezi. Možete uistinu znati da, iako niste odgovorni za bilo kakvu traumu ili bol koja vam se dogodila, vi ste odgovorni za jednu stvar: ozdravljenje od toga. I to je tvoj džem cijeli tjedan! Osim toga, dok ste usredotočeni na ovaj način samopomoći, možda nećete ni shvaćati koliko drugima postajete privlačniji.

 

 

DJEVICA

Romantične bi vrlo brzo mogle pratiti financijske pogodnosti! Ako ste u vezi, onda je ovog tjedna vrlo moguće da ćete vi i vaš partner pronaći načine za povećanje budžeta. Iskreno, vas dvoje ste vjerojatno zajedno u “snažanom” modu! Možda ćete se odlučiti pokrenuti zajednički posao ili neku drugu sporednu gužvu. U zraku je izniman unosan potencijal. Ako ste slobodni, ovo bi mogao biti tjedan da se usredotočite na poboljšanje svojih financija i njegovanje svojih talenata. Ostajući vjerni vlastitim ciljevima, možete postati magnetska sila privlačnosti za druge.

VAGA

Ovaj tjedan ste privlačni koliko god možete – i znate to!  Budući da se u Uranu radi o progresivnim, neočekivanim događajima, možete biti sigurni da će vaš ljubavni život postati prilično zanimljiv. Lako biste mogli upoznati nekoga tko uopće nije vaš tipičan tip, a opet se odmah nađete da poželite skočiti s njim u krevet. Ili, ako ste u partnerstvu, možete izaći iz svoje zone udobnosti i prošetati divljom stranom sa svojim partnerom. Uživati!

 

 

ŠKORPIJA

Definitivno ste najprivlačniji znak svih njih ovog tjedna! Zapravo, možda je nemoguće izbjeći privlačenje pozornosti drugih, bez obzira kakav je vaš trenutni status veze. Ako ste uprli u nekoga, sigurno ćete poželjeti biti u njegovoj prisutnosti na ovaj dan. Srećom, vjerojatnije je da će vas smatrati neodoljivim nego ikad! Ako ste u vezi, tada bi se vaš partner mogao pojačati i učiniti da se osjećate voljeno, željeno i tako sigurno u vašoj ljubavnoj vezi.

 

 

STRIJELAC

Neki diskretni i intimni užici mogli bi vas dočekati ovog tjedna! Ako se pitate što vas čeka, možda će trebati malo vremena da to shvatite. Moguće je da ćete, igrajući se teško dobiti točno onoga koga želite. Ili, ako ste u vezi, vi i vaša ljubav biste mogli učiniti nešto što nitko nikada ne bi pogodio. To je u redu – to se ionako njih ne tiče.

 

 

JARAC

Lijepe riječi bi vam sada lako mogle skliznuti s jezika. Ako imate nekoga u koga ste zaljubljeni, imate priliku osvojiti ga svojim blistavim umom i nevjerojatnim konverzacijskim vještinama. Možda ćete se vi i vaša voljena osoba osjećati tako duboko zaljubljeni da će vam se činiti kao da nitko drugi ne postoji na svijetu. Moguće je da ćete se zaručiti, vjenčati ili odlučiti da se uselite zajedno. Sve preuzete obveze doći će izravno iz srca!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Možda vas prijatelj neobjašnjivo privlači. Iako ste vjerojatno oduvijek mislili pozitivne stvari o ovoj osobi, mogli biste se iznenaditi kako ovog tjedna istog trena osjetite električni žamor kad god ste vas dvoje u neposrednoj blizini. Ne možete to objasniti, ali također možete shvatiti da se ovakvi osjećaji ne javljaju baš često. Kemija je izvan ljestvice, potencijalno dovoljno da vas dvoje uvjerite da brzo djelujete i vidite kamo sve to vodi. Ako ste u vezi, moguće je da ćete bliskoj osobi povjeriti neke od svojih velikih strahova u vezi ili tajnu o svom bračnom drugu. Provjerite možete li vjerovati ovom prijatelju!

 

 

RIBE

U ovom trenutku možete se osjećati na vrhu svijeta! Čini se da je sve moguće. Samo ova blagotvorna prisutnost pomaže vam u pitanjima srca, kao i pruža izvanredne prilike za rast u svim područjima vašeg života. Svemir se sprema urotiti kako bi osigurao da dobijete posebnu poruku od ljubavnika – ili svijetlu ideju o tome kako privući novu ljubav u svoje srce.