NEDELJNI HOROSKOP od 25. do 1. Septembra: Ribe će rješit dugove, Bik, Ovan, Djevica, Strijelac i OVAJ znak mogu se nadati DOBROM i IZNIMNOJ SREĆI!

NEDELJNI HOROSKOP od 25. do 1. Septembra: Ribe će rješit dugove, Bik, Ovan, Djevica, Strijelac i OVAJ znak mogu se nadati DOBROM i IZNIMNOJ SREĆI!

24 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Nedeljni horoskop: Primijetit ćete zamah u svojoj karijeri. Ono što vas je moglo zbuniti tek prošli tjedan, odjednom izgleda jasno kao zvono, ovaj tjedan. Vaša će se radna situacija uskoro poboljšati, zapravo, svi profesionalni potezi imaju tendenciju poprimiti ozračje uspjeha kad ste u pitanju.

Ovo je dobar tjedan za prilagodbe na poslu i traženje unapređenja, povišica ili boljih okolnosti za rad. U ovom ćete razdoblju biti ozbiljno shvaćeni pa bi vam savjetovali da iznesete svoje najbolje planove i podijelite ih njih s onima za koje vjerujete da su zainteresirani.

 

 

BIK

Započinje još jedan dobar tjedan za vas, osim što ovaj put bogatstvo ukazuje na vaše učenje. Ako ste u školi, tada ćete biti potpuno zbunjeni tečajevima i satovima koje ste odabrali, a ako ste jednostavno netko na putu da otkrijete što vam svijet nudi, vidjet ćete veliki uspjeh i mnoga otvorena vrata.

Ako tražite znanje, naći ćete ga svugdje i gdje god pogledate. Bit ćete gurnuti u sreću samo zato što ste u točki svog života u kojoj ne možete prihvatiti ništa manje. Dobro za vas!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Tjedan će biti posvećen obitelji i zaštiti. Sve je u redu i imat ćete dovoljno vremena da osjetite da ste učinili pomak u obiteljskoj situaciji na dobar način. Nešto je u vašoj obitelji zahtijevalo promjenu, a to se moglo dogoditi samo vašom intervencijom.

Bit ćete most između nedostatka komunikacije i potpunog otkrivanja podataka. Vi ste medij koji povezuje članove vaše obitelji, u ljubavi, povjerenju i poštovanju. Ljudi vam se obraćaju za smjernice, a to će činiti često ovaj tjedan.

 

 

RAK

Ono što gledate ovaj tjedan velika je prilika i velika je šansa da znate što točno mislim pod ovim. Imali ste nešto na umu  mjesecima, i osjećate da je ono što će vam se otvoriti upravo ono što vam je potrebno, očajnički.

No, očaj će uskoro umrijeti, jer ćete dobiti ono što vam je potrebno, vrata mogućnosti su vam sada otvorena, pa možete odbaciti svoj očaj i uživati ​​u svijetu koji će uskoro postati vaš.

 

 

LAV

U posljednje ste vrijeme mnogo toga prošli i to vas je naučilo mnogo. Ovaj tjedan je vrijeme u kojem ćete preći preko svega što ste nedavno naučili i to ćete duhovno obraditi. To je za vas na visokoj razini, duhovni tjedan  bez obzira jeste li religiozna osoba ili jednostavno vjerujete u duh, ovaj bi vas tjedan trebao imati u dubokim razmišljanjima i na rubu prosvijetljenog otkrića.

Sa sobom ćete nositi i onaj osjećaj ‘dobrog osjećaja’ kao da ste napokon prešli neki prag, a sada kada ste s druge strane, ponovno možete slobodno disati.

 

 

DJEVICA

Ono što ćete doživjeti ovog tjedna je samopouzdanje, a kao što svi znamo, to može odvesti osobu do kraja. Ovo je za vas također plodan tjedan koji podrazumijeva trudnoće i planove za stvaranje djeteta u budućnosti.

To će djelovati na vaše samopouzdanje. Planeti će vam izazvati potrebu da se preispitate, a zbog vašeg samopoštovanja svi vaši odgovori na ta pitanja će imati smisla. Sada ste spremni za napredak u svom životu, zasnujte obitelj, idite na daljinu. Sve je to u vašu korist.

VAGA

Gledate u obnovu svog osobnog prostora. To bi moglo varirati od vašeg poslovnog prostora do vašeg stvarnog doma – predstoji renoviranje i što možete reći, ali “VOLIM TO”. Da, nove stvari, novi stavovi, novi Mjesec, nove ideje … ovo će vam donijeti tjedan i sve je to pozitivno.

Nećete se moći ni pozabaviti negativnom mišlju, toliko je toga na vašoj strani. Ne dopustite da vam retrogradni Merkur poremeti tok, jer će to pokušati. I dalje ste uporni i postižete uspjeh uz vrlo malo truda. U vašem svijetu, definitivno je sve u redu.

 

 

ŠKORPIJA

Izraz je riječ tjedna, za vas, a to, naravno, znači da kreativnost vlada vašim svijetom. Kada vam planeti pokvare komunikaciju, bit ćete tamo, komunicirati kroz umjetnost, glazbu, pisanje. Retrogradnost vas neće zaustaviti jer imate previše oblika komunikacije s kojima možete raditi. Ovaj tjedan ste snaga prirode- nastavite dalje!

 

 

STRIJELAC

Bolji tjedan za sebe niste mogli planirati da ste pokušali, i naravno, pokušali ste, zbog čega ste tako nevjerojatno uspješni. Ovaj tjedan ćete biti na vrhu svoje igre, u poslu i u svojoj ludoj sposobnosti zarađivanja novca.

Vau, kad bismo svi mogli imati takvu ludu pamet kad je u pitanju poslovna i radna etika, ali ovo je vaše prirodno okruženje, a tijekom ovog tjedna bit ćete glatki u konkurenciji. Vi ste pravi pobjednik; ne vidite svoje protivnike kao prijetnju; oni su samo zaustavljanja na putu do vašeg velikog uspjeha.

 

 

JARAC

Ovo je tjedan u kojem planirate putovanja i avanture. Vi ste netko tko voli pobjeći, pa iako to nije uvijek moguće, ovaj tjedan pružit će vam dovoljno informacija kako biste mogli napraviti svoje velike ‘biježne’ planove, što znači putovanje s prijateljima ili obitelji i ideju trošenja novca od mnogih stvari koje će vam dati materijalistički osjećaj radosti.

Da, trošenje novca je zabavno, a radit ćete to dosta tijekom tjedna, što znači da imate novca – a to vam uvelike olakšava život.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Započinje vaš tjedan s osjećajem ravnoteže.

Posljednjih nekoliko tjedana prošli ste kroz zabunu, odluku je trebalo donijeti, a ono što ste ovog tjedna saznali je da ste donijeli pravu odluku.

To će dovesti do boljeg osjećaja samopouzdanja, sada se možete pouzdati u svoju intuiciju. Znate što je najbolje za vas i sada možete nastaviti, opremljeni znanjem i mudrošću koja vam je potrebna.

 

 

RIBE

Ovaj vam tjedan donosi iznimnu sreću. Vidjet ćete da vam se financije uravnotežuju i da svaki dug s kojim ste imali posla može se riješiti zauvijek, ako povučete prave poteze.

Povlačenje ispravnih poteza upravo je ono što ćete moći kontrolirati ovaj tjedan, stoga razmislite prije nego što učinite i budite sigurni da imate vrstu uma koja će vas spasiti, bez obzira na to što radili. Dobar je tjedan biti Vi, to je sigurno.