NEDELJNI HOROSKOP od 18. do 25. Novembra: Ribe će rješit dugove, Bik, Ovan, Djevica, Strijelac i OVAJ znak mogu se nadati DOBROM i IZNIMNOJ SREĆI!

tjedan

OVAN

Primijetit ćete zamah u svojoj karijeri. Ono što vas je moglo zbuniti tek prošli tjedan, odjednom izgleda jasno kao zvono, ovaj tjedan. Vaša će se radna situacija uskoro poboljšati, zapravo, svi profesionalni potezi imaju tendenciju poprimiti ozračje uspjeha kad ste u pitanju.

Ovo je dobar tjedan za prilagodbe na poslu i traženje unapređenja, povišica ili boljih okolnosti za rad. U ovom ćete razdoblju biti ozbiljno shvaćeni pa bi vam savjetovali da iznesete svoje najbolje planove i podijelite ih njih s onima za koje vjerujete da su zainteresirani.

 

 

BIK

Započinje još jedan dobar tjedan za vas, osim što ovaj put bogatstvo ukazuje na vaše učenje. Ako ste u školi, tada ćete biti potpuno zbunjeni tečajevima i satovima koje ste odabrali, a ako ste jednostavno netko na putu da otkrijete što vam svijet nudi, vidjet ćete veliki uspjeh i mnoga otvorena vrata.

Ako tražite znanje, naći ćete ga svugdje i gdje god pogledate. Bit ćete gurnuti u sreću samo zato što ste u točki svog života u kojoj ne možete prihvatiti ništa manje. Dobro za vas!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Tjedan će biti posvećen obitelji i zaštiti. Sve je u redu i imat ćete dovoljno vremena da osjetite da ste učinili pomak u obiteljskoj situaciji na dobar način. Nešto je u vašoj obitelji zahtijevalo promjenu, a to se moglo dogoditi samo vašom intervencijom.

Bit ćete most između nedostatka komunikacije i potpunog otkrivanja podataka. Vi ste medij koji povezuje članove vaše obitelji, u ljubavi, povjerenju i poštovanju. Ljudi vam se obraćaju za smjernice, a to će činiti često ovaj tjedan.

 

 

RAK

Ono što gledate ovaj tjedan velika je prilika i velika je šansa da znate što točno mislim pod ovim. Imali ste nešto na umu  mjesecima, i osjećate da je ono što će vam se otvoriti upravo ono što vam je potrebno, očajnički.

No, očaj će uskoro umrijeti, jer ćete dobiti ono što vam je potrebno, vrata mogućnosti su vam sada otvorena, pa možete odbaciti svoj očaj i uživati ​​u svijetu koji će uskoro postati vaš.

 

 

LAV

U posljednje ste vrijeme mnogo toga prošli i to vas je naučilo mnogo. Ovaj tjedan je vrijeme u kojem ćete preći preko svega što ste nedavno naučili i to ćete duhovno obraditi. To je za vas na visokoj razini, duhovni tjedan  bez obzira jeste li religiozna osoba ili jednostavno vjerujete u duh, ovaj bi vas tjedan trebao imati u dubokim razmišljanjima i na rubu prosvijetljenog otkrića.

Sa sobom ćete nositi i onaj osjećaj ‘dobrog osjećaja’ kao da ste napokon prešli neki prag, a sada kada ste s druge strane, ponovno možete slobodno disati.

 

 

DJEVICA

Ono što ćete doživjeti ovog tjedna je samopouzdanje, a kao što svi znamo, to može odvesti osobu do kraja. Ovo je za vas također plodan tjedan koji podrazumijeva trudnoće i planove za stvaranje djeteta u budućnosti.

To će djelovati na vaše samopouzdanje. Planeti će vam izazvati potrebu da se preispitate, a zbog vašeg samopoštovanja svi vaši odgovori na ta pitanja će imati smisla. Sada ste spremni za napredak u svom životu, zasnujte obitelj, idite na daljinu. Sve je to u vašu korist.

Nastavak na idućoj stranici…

NEDELJNI HOROSKOP od 18. do 25. Novembra: Ribe će rješit dugove, Bik, Ovan, Djevica, Strijelac i OVAJ znak mogu se nadati DOBROM i IZNIMNOJ SREĆI!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top