Jednom znaku ljubav će donijeti SREĆU u SRCE, dok će OVAJ znak shvatit da je LJUBAVNI KRAJ NAJBOLJA OPCIJA

OVAN

Ovog tjedna, pripadnici ovog horoskopskog znaka uložit će sve napore kako bi svojoj voljenoj osobi iskazali svoju ljubav. Ako vaš partner smatra da mu ne dajete dovoljno vremena, sada je vrijeme da riješite te pritužbe. To će sigurno ojačati vaš ljubavni život. Ovaj će tjedan biti preplavljen uzbuđenjem, jer ćete ostati na oblaku devet kada je u pitanju ljubav u vašem bračnom životu. Za to vrijeme, oboje ćete ostati u svom malom svijetu dok uživate u luksuznom životu.

 

BIK

Bez obzira na sve, pojavit ćete se prateći svoje srce, čije nuspojave mogu pokvariti vašu sliku. Ovaj tjedan bit će dobar za zaljubljene, jer u ovom trenutku osjećat ćete kako se sreća vraća u vaš život i osjećat ćete osjećaj privlačnosti prema svom ljubavniku, baš kao u prvim danima ljubavi. Oženjeni zaboravit će sve probleme vezane uz posao čim dođu kući. Procvjetalo lice vašeg djeteta ili supružnika će se pokazati vrlo učinkovitim u oslobađanju vašeg stresa. U takvoj situaciji također ćete voljeti provesti neko vrijeme s njima kod kuće. Provođenje vremena sa svojim supružnikom može poboljšati razumijevanje i utvrditi stvarnost života.

 

BLIZANCI

Ovaj tjedan morate ostaviti po strani svoju ozbiljnost i usredotočiti se na to da svoju vezu učinite svjetlijom i jačom. Međutim, i vi i vaš ljubavnik uspjet ćete zadržati isto tako što ćete razgovarati jedno s drugim. Također možete donijeti odluku da svom ljubavniku dopustite da upozna vašu rodbinu. Ovaj tjedan trebali biste izbjegavati pritisak na partnera prije nego što donesete odluku koja se odnosi na bračni život. Inače, mogu imati problema s negativnim osjećajima koji proizlaze iz vaše sebičnosti. Stoga morate biti vrlo oprezni prije nego što izgovorite riječ jer to može utjecati na vaš bračni život.

 

RAK

Vi i vaš ljubavnik nećete moći provoditi dobro vrijeme jedno s drugim, što može dovesti do udaljenosti u vašoj vezi. U takvoj situaciji odvojite malo vremena od svog užurbanog života i podijelite lijepe trenutke sa svojim ljubavnikom, samo ćete tako moći u velikoj mjeri zaštititi svoju vezu. Ostat ćete psihički pod stresom u svom bračnom životu ovaj tjedan. Jer za to vrijeme najposebnija osoba u vašem životu, odnosno vaš životni partner može ostati uznemiren, što će i vama stvarati probleme. Stoga se u potpunosti pobrinite za njega. Neka se vaš ljubavnik suoči s čistom srećom na takav način da možete ispuniti snove svog ljubavnika.

 

LAV

Ovog tjedna neki neće uspjeti dati dovoljno vremena svom ljubavniku zbog bilo kakvog povoljnog programa koji se održava kod kuće ili bilo kojeg gosta koji dolazi. Zbog toga ga možete rastužiti. Također, problemi povezani s egom mogu biti prisutni na vašoj strani. Možda ćete saznati nešto o prošlosti vašeg supružnika, zbog čega se nad vašim bračnim životom mogu nadviti oblaci strepnje. To će također pokazati nedostatak povjerenja u vas oboje.

 

DJEVICA

Za zaljubljene ovo vrijeme će se pokazati vrlo dobrim i donijeti sreću u vaš ljubavni život. Povoljan položaj planeta u to vrijeme može se smatrati idealnim za vaš ljubavni život. Ovaj tjedan, brižno ponašanje vašeg supružnika prema vašoj obitelji učinit će vas ponosnim. Jer u međuvremenu, kad god vidite svog partnera kako marljivo služi starješinama kod kuće, vaša će privlačnost prema njima biti sve veća.

Nastavak na idućoj stranici…

Jednom znaku ljubav će donijeti SREĆU u SRCE, dok će OVAJ znak shvatit da je LJUBAVNI KRAJ NAJBOLJA OPCIJA

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top